Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51029
Рецензій: 95768

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Сумно... і страшно...

(Рецензія на твір: Директор газети обдирає людей!!!, автор: Олекса Мельник)

© Ольга Теодор (91.124.106.—), 18-08-2010
... від усього, що чуєш щодня. Ваш випадок, пане Олексо, не є локальним, у тому розумінні, що відсутність честі і совісті торкається усіх сфер нашого життя. У тому, що Вас обдурили, граючи у гру під назвою " лохотрон", не має нічого дивного. Були б потенційні клієнти - ошуканці завжди знайдуться. Такими "мишеловками" є наші Кредитні спілки і Банки, коли людину облесливими обіцянками затягують у кабалу. Ці справжні " ловці душ" не гребують нічим. У близької мені людини, наші "доблесні" медики витягнули майже 25 тисяч грн. за дві непотрібні операції і лікування, які не могли дати жодного ефекту, бо у хворого була остання стадія раку підшлункової залози. А вони, без грама совісті, витягували з родини щодня тисячі, годуючи її казками. Зять покійного продав БУСа, щоб рятувати тестя. А коли побачили, що далі дурити нема сенсу, то відкрито сказали, щоб родина забирала хворого додому помирати. Вони покійному навіть на труну не залишили. Уже було 9 днів, а я не можу прийти до тями, і не лише від важкої втрати, але від безбожності, що межує з відвертою злочинністю. У світі, де панує закон, таких лікарів позбавляють ліцензіїї і ставлять крапку на їхній лікарській кар*єрі. Те саме роблять і з такими "горе- директорами", як Ваш.
А зараз починається чергова серія "лохотрону" під назвою " Адресна допомога, або субсидіїї". На днях я отримала від Республіканського пенсійного фонду пакет документів, які мали б мені, пенсіонерці, покращити життя. Але, запевняю Вас, життя знову покращиться у наших можновладців, цих "слуг народу", які напружують мізки лише для того, щоб у черговий раз обдерти, як липку, наш бідний люд. Адже субсидія, згідно їхнього хитрого закону, буде призначена від сили 15-20% населення, що звернеться по цю допомогу. Усі решту, будуть мліти у довжелезних чергах, збирати по 10- 15 довідок з різних інстанцій, щоб, у кінцевому результаті, отримати дірку від бублика. Раджу усім, хто збирається до Служб соціального захисту, спочатку по телефону отримати інформацію, чи вийде у Вашому конкретному випадку субсидія. Наявнісь хочаа б якогось виду транспорту, земельного паю, кілька метрів зайвої житлової площі і т.д. не дасть Вам права отримати субсидію.
Вибачте, пане Олексо, що використала Вашу інформацію не у зовсім мирних цілях. Але самі бачите, що " на війні, як на війні..."
З повагою, Ольга Теодор
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81328201293945 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …