Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Будьмо толерантними. Дзеркало

(Рецензія на твір: Я не хотіла бути феміністкою, автор: Людмила)

© htaaD elleoN, 16-05-2008
Можу(ете) писати скільки завгодно, Я Noelle Daath (шановна авторко), що це у Мене (вас) такий(е) іронічний(е) відгук (оповідання), що Я (ви) вся така незгодна з автором (героїнею), але... знов-таки, виникає питання відповідальності за те, що Я (автор) пишу(е). Те, що Я (Ви) пишу(ете), має руйнівну дію. А Мені (Вам) пофіг.

Чому це я Собі пишу такі жорсткі речі?
Бо я знаю не один і не два випадки, коли Я (молоді жінки), начитавшись глянцевих журналів і подібних оповідань, мотала(и) нерви цілком нормальним чоловікам, гнала(и) їх на другу, на третю роботу, набиралася(ися) боргів по самі вуха, а потім кидала(и) чоловіка та йшли до іншого, "і так сім разів".
А як батько дитини приносить гроші, двері за ним Я одразу зачиняю(ться). І бідний батько стоїть кричить під вікном: "Відчини! Я хочу бачити дитину!"

Саме так, в першу чергу страждаює(ть) творчість( діти), потім батьки, які вимушені до кінця днів своїх підтримувати матеріально Мене (нашу "матір-одиночку"). Я (яка) зазвичай пошукаю(є) своє щастя ще років 10, а потім так і залишусь(ається) самотньою. Дай Бог, щоб Я (одна з десяти) вдруге вийшла заміж. А частіше Я – йду(ідуть) по руках, від одного "бізнесмена" до другого.

Справжнє горе України – Я (жінки), що шукаю(ть) принца. Скажімо, Я (вона) розлучаюся(ується) з чоловіком, бо він "не такий" (причому мати та бабуся геть не зрозуміють, чим отой чоловік не такий, згадуючи свою молодість). Поки Я (вона) працюю(є) в фірмі, все більш-менш нормально. А якщо звільнять?

Одним словом, чи ототожнюю(єте) Я (ви) себе зі своїм(єю) відгуком(героїнею), чи ні, у результаті маємо описання хтивої та жадної до грошей сучки, для якої автор (чоловік) лише засіб для її "реалізації".
І те, що Я (вона) наприкінці відгука (оповідання) стаю(є) письменником (приватним підприємцем), нічого не змінює, бо зазвичай Я (такі "обмануті жінки") все життя потім зриваю(ть) зло на других авторах (чоловіках, які працюють у їхніх фірмах грузчиками, шоферами...) Особливо коли Я бачу (ить) гарного автора (чоловіка і чудового батька).

htaaD elleoN
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.8046190738678 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …