Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50949
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Міфотворці, автор: Катерина Омельченко)

© Щєпкін Сергій, 31-01-2018
Як би там не було, а кожен може сказати свою думку, тоді хоча б інші побачать, як він на щось там дивиться. Причому краще буде, коли люди думки свої все таки будуть висловлювати - тоді буде менше місця брехні.
Україну з Ізраїлем може і є сенс порівнювати в якому плані: дуже потужний, не кажу з усіх сторін хороший, менталітет народів, у кожного свій, звичайно. Обох били-били, а вони живуть! На півночі Росії, на Далекому Сході ще з радянських часів знали: як гарний спеціаліст - так українець, як толковий начальник - так українець, а якщо порівнювали двох толкових, то українець все одно кращим був. Хоча і слово "вертухай" - це теж від українського "не вертихайся", і це теж правда. Тому не варто описувати автомобіль словами із словника самоката, тому що в ньому ще й двигун є. З думок кожного особисто взятого індивідума складається загальна думка народу як спільноти - так образно можна сказати, щоб зрозуміти: яких нас більше - так у нас і буде.
Якби не США - Ізраїля б не було. Це факт, який і сьогодні діє. Якщо раптом завтра не стане США - післязавтра араби Ізраїль шапками закидають.
Мені буде соромно, якщо так буде і з Україною. І коли мені пропонують вибирати із двох зол менше, вони називають це незалежність понад усе значить можна інші права і свободи потоптати (це не Ви? ні?), допомога Західного світу, барьєр між кимось і кимось, так треба (так не треба) бо війна - коли я бачу як люди всьому цьому вірять, замість того щоб звернутися до свого Я: "Та скільки ж можна бути гнидою? Може стоє спробувати? хоча б як виправний термін..." Коли я бачу, що люди, прості працівники і начальство, не хоче перестати брехати, тому що майже завжди брехати МАТЕРІАЛЬНО ВИГІДНІШЕ, ніж не брехати, гачок такий з приманкою, система, по російськи "уловка" - я починаю думати, що повинен "перекрити" їхню дурість своєю)) у тій загальній пам'яті нашого народу, яка і творить нинішнє з майбутнім.
Любомир Гузар, донедавна мій самий авторитетний живий духовний лідер, в одному із своїх останніх інтерв'ю сказав, що зараз в Україні прийшла пора кожному почати не приймати участі у тому, що він вважає за непотрібне, за ганебне, за зле. І все! Більше нічого робити не треба! Народ у нас добрий - значить все буде добре.
Жодне зло не може жити самотужки. Вбивці потрібна жертва, брехні потрібні вуха, телесеріалам потрібні глядачі)) Якщо ми перестанемо бути жертвами і глядачами телесеріалів, то не буде ні вбивць, ні телесеріалів.
Історія вже бачила багато. Кожне наступне повторення гірше від попереднього. Дуже добре, що є приклад Індії, нашої праматері - це створює напрямок - куди рухатися.
:-) Щєпкін
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71156096458435 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …