Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95748

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Казка про Казкаря, автор: Viktoria Jichova)

© Avtor, 19-01-2018
Почитав Ваш відгук на поезію Михайла і довго чухав потилию. Вже соррі, що Вам це пишу. Але ж Ви маєте пам’ятати, що я на цьому сайті bad man. Така вже натура. Не можу змовчати, якщо бачу десь несправедливість (постійно за це отримує. Але то не лікується). Шановна Вікторіє, ну до чого цей егоцентризм? Ти мене прокоментував, а я тебе ні. Одразу треба з’ясовувати стосунки. Ну що за дитячий садок? Особисто мені автори, які викладають свої твори, але не відповідають на відгуки рецензентів хоча б мінімальним "дяка" здаються чваньками. Викласти своє ж у них час є, а 5 хв. на спілкування з рецензентом - ні. Як би сказав Станіславський - не вірю:)
Ми розуміємо Ваші трабли. Але невже Ви думаєте, що в інших авторів їх немає? Що вони сидять на хмаринці, обіймаючи музу і день та ніч строчать свої шедеври. Вони теж не харчуються святим духом і їм доводиться добряче вкалувати. А ще у них є родини, господарство і непередбачувані ситуації, які не дають їм писати тоді, коли хочеться. Такий допис не надто справедливий до інших, вони теж працюють і мають купу проблем. Я розумію, жіночка Ви емоційна, але не можна так, не можна!
З Ваших слів виходить, що Ви стежите за тим, хто пише Вам реци. Отже, все ж знаходите на це час. А на відповідь - ні. Дивно... Ви мали час написати ту претензію Михайлу. Тільки звичайна подяка забрала б набагато менше часу.
А чому не подивитися на ситуацію з іншого боку. Може, у Михайла теж цейтнот і він так обклався роботою, що зовсім не має часу вам писати? Хіба не можна припустити подібне?
Колись один розумний дядько, шпетивши мене за роздолбайство, цитував класиків: "Захочеш - знайдеш час. Не захочеш - причину". Ось так)
Якщо знайдете час, то можете обуритись і дуже мене посварити за пхання носа в чуже просо. А не знайдете - можете не відповідати. Міністерські справи не чекають, я розумію. А я не образливий:)
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.404296875 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …