Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Не роби людям добра

(Рецензія на твір: ПІДСУМКИ КОНКУРСУ , автор: Олена )

© ВЛАДИСЛАВА, 29-08-2017
Може, і не треба все це тут писати. Але... Сказати, що я зла, то нічого не сказати. Другий день поспіль на сайті відбувається казна-що. Організатора конкурсу встигли звинуватити в незрозуміло чому, залякали бідних переможців, що вони вже й не раді своїй перемозі. А перемогли вони чесно, згідно вашого ж голосування. Що б там не казали окремі особи. Прикро і соромно. Особливо за те, що все це доводиться вислуховувати людині, яка як ніхто намагається допомогти сайту. Олена "настільки дурна", що вже кілька років поспіль безкоштовно чистить ГАК від всього того спаму, намагається підтримувати тут порядок, створити нам комфортні умови роботи. Хоча б за це до неї можна було б виявити значно більше поваги.
Щодо конкурсу. Умови не ідеальні. А де ідеальні? Назвіть мені конкурс з ідеальними умовами. Цікаво почути. А ще краще - допоможіть в організації, якщо всі такі спеціалісти. Та ж Надія, яка ще влітку вимагала, аби Олена проводила наступний конкурс, тепер викидає подібні коники. То чому вона не допомогла з організацією, не підказала, що саме не так і що потрібно змінити? Чому?
Все це дуже важко. Скажу, як організатор попереднього конкурсу. Перед його початком я запитувала гаківчан, на яких умовах його краще провести. Відгукнулися одиниці. Мені порадили просто оголосити конкурс на своїх умовах. А там - що вийде. Я так і зробила.
Хтось тут щось закидав про професійне журі. Спробуйте його зібрати. Я хотіла зібрати журі з колишніх гаківчан, які вже чогось досягли в літературі. Але на мою пропозицію погодилась лише одна людина. Інша допомогла збірочкою для призу. Я дуже їм за це вдячна. Інші - просто відмовлялися. Мені чемно натякнули, що всі вони - дуже зайняті люди. Від нас, початківців, шарахаються як від прокажених, поголовно вважаючи графоманами. А ви ще пропонуєте закликати в журі професійних критиків. Ну якщо пані Надія має такі зв’язки і знає потрібних людей, може оплатити їхні послуги, то флаг їй в руки.
Під час мого конкурсу теж траплялися трабли. Через сварки на сайті одна людина відмовилась надавати свою книгу в якості приза і мені довелося купувати його за свої гроші (а Олені, наскільки я знаю, в цьому конкурсі взагалі ніхто не допомагає), інший учасник конкурсу видалив із сайту свій профіль. Довелося якось викручуватись, бо я не могла підвести конкурсантів. І вона не може. А з подачі кількох людей, які через розваги і ще бозна-чому зробили переможців ледь не ворогами сайту. Назначили якихось своїх переможців. Уявіть, як зараз почуваються ті автори. Люди, це ж не жарти.
Завдяки конкурсу на ГАК прийшли нові автори, які могли пожвавити його життя. Що вони тепер подумають про сайт. Правильно...
Я довгий час боролася за ГАК, хотіла, щоб він став схожим на маленьку літературну родину. А тепер мені боляче і прикро. Скандальний, злий, наповнений тролями і анонімами, авторами, які не поважають думку інших. Це вже не той сайт, за який мені хочеться боротися...
P.S. Можливо, знайдуться охочі, яким би я передала адміністрування сторіночкою Гоголівської академії на Фейсбук. Якщо ні, то й відправлю її в архів. Бо більше не бачу в цьому якогось сенсу.
З повагою, Влада
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.41569304466248 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …