Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51034
Рецензій: 95782

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Каїнам від Авелів, автор: Наталка Ліщинська)

© Viktoria Jichova, 18-06-2014
Наталю, і я з тобою згідна. Як не прикро зізнатися, але я завше до шовіністичних росіян ставилася з підозрою - і вона тепер наповнилася через край. У них є підла звичка у всіх своїх негараздах звинувачувати цілий світ навколо, але самі, щоб поглянути на самих себе - зась! Так, у Німеччині було Зло, але німці розкаялися у нім, виплатили відшкодування народам, які вони підкорили. А щоб таке саме зробили росіяни - аби покаялися, повернули награбоване, чи хоч яку компенсацію сплатили? Навіть в найгарнішому сні таке не можеш очікувати. Дуже шкода. В їхніх бідах ніхто інший вже не зарадить. Навіть отой їхній російсько-православний Бог якийсь такий жорстокий і немилосердний (як приклад слугують дівчата, що заспівали свою "молитву" про позбавлення Росії від Путіна і яких через те зачинили у вязниці). Тепер стало наочним, що росіяни - вони нас ненавидять (раніше це ще якось камуфлювали), але тепер їхня агресія перейшла всі межі. І тим українцям, хто ще сподівається, що росіяни не такі злі, нарешті, відкриються очі і вже не будуть собі їх "замилювати" легендами про "рідного брата" у солодкому самонавіюванні. Наші народи ніякі не брати. То вже краще добрий сусід, ніж поганий брат. Звісно, є і росіяни, які незгодні з режимом Путіна та агресією щодо України, але таким, нажаль, якихось пів відсотка. До їхнього слова ніхто не дослухається і вон ине в стані щось зробити. Отака, нажаль, правда. Тактика росіянів така (це у нас і в Чехії дуже добре видно) - прийти на чужу землю, прижитися там (поскуповлювати нерухомість), "запустити корені" , а потім вже поводитися арогантно (зверхньо) щодо народа, який їх прийняв, паразитувати на новій землі і крикливо домагатися своїх прав, бо, мовляв, їхні, права росіянів, понад усі права інших народів. Отаке от. Най потім не дивуються, що інші народи їм не довіряють.
А за вірш дякую. Бо тільки силі вони і взмозі розуміти. І треба агресора вигнати, знищити. Бо якби вони цінували людське життя, таких злодійств би не допускалися і самі не лізли в це пекло війни.

З теплом,

Віка
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0616660118103 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …