Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Рецензії

страх кастрації

(Рецензія на твір: Хто з'їв колобка? (продовження), автор: Ірина Cнядецька)

© Павліна Пулу, 24-02-2011
Чоловіки самі себе каструють, уникаючи відповідальності, самостійності у прийнятті рішень і боячись потомства. Бо основна риса, яка відрізняє нормального чоловіка від кастрата - потомство із його генетичним кодом. І до якого типу сексуальності не належала б дама серця, якщо чоловік сам себе передчасно кастрував, то ні худизна, ні біляве волосся, ні безпечність його не врятують.
Є така психологічна мутація - кідалтизм, коли чоловік ніколи не дорослішає, бо його в дитинстві психологічно каструвала любляча матуся чи тітуся. Є такий роман Гомбровича - "Фердидурке", присвячений цій проблеми вічної дитини всередині дорослого, лисого і безхарактерного чоловіка.
Коротше, страх кастрації - це не загальночоловіча проблема, це проблема окремого різновиду чоловіків, які вже є психологічними кастратами. Їх треба оминати, уникати і носити із собою осиковий кілок та в'язанку часнику, на випадок, якщо таки зустрінеш. Раніше ця мутація траплялась рідше, бо чоловіки ходили на війну, а війна - це своєрідна ініціація, після якої хлопчик стає чоловіком. Або полювання. Коротше, будь-який процес, у якому хлопчик зрозуміє, що від нього залежить чиєсь життя. І ще - інстинкт репродукції виникає часто після вбивства, так закладено - якщо хтось помирає, мусить хтось народитися, щоб не вимер вид. Побожні чоловіки часто відповідальніші і мають більше дітей, ніж атеїсти - в основі усіх релігій лежить культ смерті, який підштовхує людей жити повним життям і брати на себе за це житя відповідальність.
А про худизну я читала інше - у худих жінок пізніше починається клімакс і довше зберігається здатність народжувати дітей, і усі жінки, які народжують у пізньому віці - худі. У них гормони краще виділяються, тому у них пришвидшений обмін речовин, тому вони худі. А більше гормонів - сильніший запах самки. Хоча дуже худі жінки-анорексички також непривабливі - їм уже чогось бракує. Моделей частіше покидають чоловіки, ніж жінок із норамальною вагою.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.42721486091614 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …