Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: З іншого боку ліжка, автор: Уляна Галич (Консуело))

© Таміла Тарасенко, 05-05-2010
От думаю, може нагадати ГАКівській спільноті, що 10 травня у тебе досить своєрідний ювілей - 13 місяців з моменту першого твого твору, розміщеного на сайті? :) А що, для такої любительи і творця міфстичних хоррорів - саме те! :)
До речі, молодець, справді, можна привітати. Не тільки з "круглою" датою, краще з тим, що вдало найшла свою нішу, пишеш те, що тобі справді подобається і досягла помітних успіхів у мистецтві лякати. Думаю, з останньою тезою погодиться чимало твоїх прихильників. :)
Мало того, що навчилася розробляти цікаві сюжети, вибудовувати несподівані розв"язки та пояснення, вміти працювати з деталями, так ще й вмієш розсіювати по своїх творах афористичні думки. Мені от дуже сподобалося останнє речення оповідання. Щодо технічних моментів з приводу того, як надалі складаться доля тих, кого визнали на суді неправоздатними і такими, що потрбують примусового психіатричного лікування, непогану консультацію влаштував Віктор. Та не думаю, що це -так важливо.
Єдине "але" із серії "і якого ще рожна їй треба?". Раптом спіймала себе на думці, що хочеться перечитати твою "Посмішку крізь скло", не через сюжет, а тому, що там чітко проглядає настрій автора і його "я" та ставлення до описаних подій. а от у цікавих закручених жахликах мені цього бракує.
Спробую пояснити на конкретних пркладах: у цьому творі ти співчуваєш бомжу й іншим жертвам чи на боці Зграї, бо захоплюєшся її інакшістю, силою, врешті, а жертви не варті спіівчуття? Сліпий... після "спілкування" з ним отої дурепи, що так вигідно себе продала, буде ж труп, чи я помиляюся? Ну, хай випадкова жертва за законами жанру, усім не наспівчуваєшся, але як же бути з Анджелою? Ким-чим вона була для нього? Як ставилася до неї героїня?
У "Стейку з кров"ю та базиліком", коли дівчата розчленували сутенерів.... Ти як, співчуваєш вампірам, хай чистять світ від покидьків? Чи гади-люди кращі за кровопивців?
от у "А місто спатиме...", там ніби протиставлення зрозуміло, мені справді шкода малу дівчинку, для неї, мо, й краще було б зустрітися з вампіресою, а не з "людиною". а от щодо Андрія із "29 тигренят"? Він чимось заслугував такої смерті? Чи просто ота смерть необхідна як вдала деталь?
Ну, ставити отакі питання щодо всіх творів - дурна робота. Повторюся: мені вони подобаються, а прохання спрбувати колись вказати, на чиєму боці автор, зробити так, щоб читач не лише лякався, а співчував чи то жертвам, чи й отим "не-людям", можна не розглядати цілком серйозно.Це - на розсуд автора.
Хай щастить.
Тала Владмирова
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.50431895256042 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …