Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51034
Рецензій: 95780

Наша кнопка

Код:



Рецензії

я плакаю глубокімі слєзамі з того, що Ви пишете...

(Рецензія на твір: -----------------, автор: UA)

© читачка (194.44.142.—), 19-03-2010
"Легкий вітерець залетів у невеличкий парк погратись з дітворою" а що, до того в невеличкому парку не було вітерця? взагалі ніякого? Ви певні?

"зі старого дуба, що непорушно спав"- а що, буває, що дуби бігають/танцюють/роблять трикратне сальто уві сні? слово "непорушно" - зайве.

"Вітерець почав гратись ним: підкидав його вгору а потім ловив біля землі. " - КИМ гратися? дубом? листочком? якщо дубом, то це взагалі нереально. якщо листочком, то він не такий уже й важкий, щоби аж так гарно рухатися за траєкторією футбольного м*яча. листочок, який летить угору, а потім униз...здуріти можна! Ви фізику в школі вчили?

"гарну дівчину, що завітала в парк" -це Президент Зімбабве може завітати до України, а дівчина до парку - прийшла. хоча це ІМХО. хз, а раптом зараз так почали говорити...

"сіла на лавочці" - сіла на лавочКУ. Ви ж не скажете "я сів на стільці"?

"Вона розплющила оченятка" - усіпусі. воненька розплющичкала оченяточечка. може, ліпше "очі"? і взагалі, вона що - поспати в парк прийшла? вона- бомж?

"а тоді взяла у ніжну руку" - викиньте це. це жахливо. по-перше, ЩО взяла? по-друге, "взяла у ніжну руку" - це як "покетчупити хлібний хліб кетчупним кетчупом". по-третє, беруть У ЗУБИ, але РУКОЮ, якщо вже на крайняк. по-четверте, викиньте ці 6 слів, вони зайві. так само, як і "злякалася". ну блін, їй що - жирний кіт на коліна з дерева гепнувся, а не легенький листочок?! чи вона жахана якась, чи що... отже, послідовність буде такою: "вона розплющила очі, взяла листочок, почала ним милуватися, а потім раптом притисла його до серця" - чи не забагато інформації? може, краще викинути оце заплющення очей і просто написати: "Вона замилувалася листочком, а потім раптом притисла його до серця"? чи якось так.

"Як добре жити з такою людиною, як чарівно і легко: думав листочок." - звідки він в милого знає, чи добре з нею жити? він же її вперше бачить! хоча все можливо у світі, де дівчатка лякаються листочків, які гепаються (!!!) їм на спідниці.

"Лиш би вона не відпускала мене, бо зісохну я без неї, без її кохання, доброти і ласки. " - по-перше, "хай вона лишень мене не відпускає" - чи якось так. по-друге, що це за кохання між листочком і дівчиною? він що, принц якийся зачарований?

"На тому дубі життя було зовсім інше, не таке, як з тобою" - дик блін, листочок же ж помирає після того, як його відривають від дерева. звичайно ж інше життя буде, ага.

"Вони обоє стали єдиним цілим і ніщо не могло роз"єднати їх..." - і прожили вони довго і щасливо, поки люта смерть не розлучила їх!!!

маячню, словом, Ви пишете. інфантильну маячню. або станеться велике диво, і Ви випишетесь, або ж все лишиться так, як зараз...


  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.280061006546 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …