Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Ну ж і страсті

(Рецензія на твір: "ВОНА допрацювалася". Фантазія, автор: Любомир Коблик)

© Петро Муравій, 18-02-2010
Любомире, прийміть мою руку й підтримку.

Для дуже затятих гарячих і невідступикрокних прихильників "меншого зла." Пані й панове! Я сама невинність і мене нікому не вдасться звинуватити. Маю алібі: хотів 7 лютого прийти на виборчу дільницю і проголосувати. Однак у той день мені треба було їхати на службу у неблизьке село. Після служби я мав ще похорон. Отже, я вийшов з дому о 6.30 (виборчі дільниці тоді ще не відкрилися), а повернувся додому о 21.00 (тоді вже закрилися). Я не винен. Важка була дорога додому: занесена снігом, по ній мало хто їздив, а як і іздив, то повільно. Мене не можна винуватити ані в тому, що я не пішов на вибори, ані в тому, що я голосував за когось чи проти обох.
Але чому ви вирішили, що якщо проголосуєте за Неї, то проголосуєте за Україну? І чому ви вирішили, що Я. Україну обов"язково здасть "старшій сестрі"? Не здасть він своє бабло, з яким у нього асоціюється Україна. Деяку шкоду, яку він міг би зробити: наприклад, надати рос. мові статусу державної, йому не дасть опозиція у ВР, опозиція на чолі з Ю., яка тепер буде змушена працювати на покращення свого протухлого іміджу. Саме так, "ВОНА ПРАЦЮЄ" на Україну не щиро, а тільки тоді, коли змушена це робити. І не інакше. Для неї Україна те ж не більше, як просто бабло. А те, що їй краще вдається дурити народ, що поряд з Я. вона куди краще тримається і їй краще вдається розводити демагогію? Не думаю, що це є позитивний чинник. Україна зараз однозначно "на дні". І коли б ВОНА стала президентом, Україна була б там само. І до такого стану Україну довели українці. Ті, хто голосував за Я. - це ті, які голосували проти України. Я. спирався на відверто люмпенський електорат: про це достатньо яскраво свідчили його передвиборчі агітки.
Так от тепер нехай українці наїдяться до несхочу того, до чого вони Україну довели. І якщо президентом буде Я (він вже ним став) - щиріший, дурніший, неграмотний, який себе постійно заляпує новими й новими "перлами": "видатний український поет Антон Чехов," "ну што етім козлам ещо сказать, штоби они мнє поверілі" тощо, то від такої терапії українці мають шанс швидше схопитися за голову і взятися за розум. Та одне проффесорське звання чого варте? А більш талановитий демагог є більш підступною особою, здатною зробити більше шкоди, і в кінцевому результаті, хоча на екрані телевізора ВОНА виглядає краще, ще питання, хто ж з них обох є більшим злом для України. Тому не треба, пані й панове, так ганити позицію тих, хто був на виборах проти обох. Вам дуже хотілося голосувати за "менше зло"? Що ж? Ваше право, надане вам конституцією. Але знайшлися люди, які не захотіли явно на виборчому бюлетені показувати свою підтримку злу. Ви маєте поважати цю позицію, і не навішувати на таких ярлик винуватця загибелі України.
До речі, це ми вже якось проходили. Згадайте, як Кучма ліз у президенти другий раз. Там усе так і підлаштовано було. За нього не хотіли голосувати, тож він поставив поряд з собою у другому турі "більше зло." Проголосували за "менше зло", тобто за Кучму. Ну й що? Вам тоді сподобалося другий раз кучмитися???
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 6.4347121715546 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …