Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51063
Рецензій: 95789

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Відгуки на рецензію пишуться під твором, котрий рецезували.

(Рецензія на твір: УКРАЇНА - НЕ РОСІЯ, автор: валентин)

© Залєвський Петро, 06-02-2010
Копіюю Ваше і своє в окрему рецензію тільки тому, що підозрюю, що Ви моїх двох отут скопійованих дописів просто не бачили. Отже:

Ваш допис перший:
Шановний Петре! Розумію Вашу реакцію ("ГАК. то не білка в колесі!") Повірте, що я це зробив не навмисне, діло в тому, що в комп"ютері я повний "чайник". Планував відредагувати свій матеріал, а отримав ще гірший варіант, а потім зовсім заплутався, тому так вийшло. Прошу мене пробачити, все- таки я тільки вчусь (а мені вже 70 років). З повагою Валентин.

Моя перша відповідь:
Все буває :)) тому особливо не переймайтеся. Насправді на ГАКу траплялися випадки, коли автор, прагнучи, аби його роботу прочитали-оцінили побільше читачів, запускав її на головну стрічку повторно. Насправді ж роботу встигають прочитати усі ті, хто того бажає, і написати відгук теж усі. Адже, як колись говорив адміністратор сайту, за добу на ГАку буває 2000 (!) відвідувачів. Уявіть, якби так чинили всі автори? Тоді на сайті було би нічого робити. І повторний запуск твору, думаю, насправді викликає лише зворотній ефект.
Про те, що Ви просто допустили технічну помилку, сумнівів нема - адже ось цей свій допис Ви мали (згідно існуючих стандартів сайту) розміщувати не рецензією під моїм твором, а у відгуку під моїм дописом на Ваш твір. :)
На сайті діє чітко система, де кожен автор може бачити усі як свої власні дописи і рецензії, так і дописи чи рецензії, призначені йому.

Ваш допис другий:
Шановний Петре! Все таки, Ваша оцінка (-0) виставлена мені за мій твір, чи за відношення до автора, як особистості? Якщо Ви ТАК оцінюєте знання своїх учнів, то мені їх жаль!! Кожна людина має право на помилку, а при освоєнні комп"ютера помилок не уникнути. Згадав до теми афоризм Жванецького: "Одно неверное движение- и ты отец" На жаль, схоже вийшло в мене з клавішами комп"ютера, Так за що ТАК оцінювати мій твір? До речі, на це оповідання маю багато зовсім протилежних (від Вашої) оцінок, в тому числі і в місцевій газеті.

Моя друга відповідь:
Я абсолютно нічого не оцінював, і відношення до оцінок я не маю. Я ж писав рецензію раніше під Вашим твором, коли Ви розмістили його вперше. Вам цього разу давав лише технічну заувагу, яка зовсім не має ніякого відншення до якості Вашого твору. Видно, Ви не читали моєї попереньої відповіді, і тому знову розмістили не там ось цей свій допис. Не знаю, чи цей Ви побачите.
Тому не поспішайте з висновками.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81401014328003 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …