Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95747

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Останнє. Достатньо.

(Рецензія на твір: , автор: )

© Петро Муравій, 21-12-2009
"у суперечках притаманно пересмикувати, спотворювати слова співрозмовника, навмисне зводити суперечку на манівці." Знайдімо цьому ілюстрацію. По-перше, звідки взялося підозріння щодо Вас, пане Карповий. Чому взагалі зайшла мова про юдаїзм ще у тій рецензії Івана Лузана, де обговорювалися матюки, які Ви зробили практично нормою на ГАКу.
Я і сам зараз дивлюся і думаю, щоб то значило? Для чого Карповий пише не "Бог", а "Б-г"??? Якщо для скорочення, то що це за скорочення на одну букву? До того ж, коли набираєш текст на комп’ютері, що для букви «о», що для риски цілком однаково треба натиснути на одну клавішу, а яка різниця, на яку саме: часу й зусиль для того тратиться однаково, одже немає жодного сенсу замінювати слово «Бог» на «Б-г» заради скорочення напису. Тоді для чого??? Імовірна і поки-що єдина версія — Карповий насправді в Бога вірить, от тільки коли пише щось про Бога для гоїв, сам того не підтримує, тому й стережеться, щоб його писання не було справді до Бога і про Бога. Для того і вживається цей замінник, який можна трактувати не як Бога, а як Б-га. Тобто, нехай гої розуміють по-своєму. Це писалося не те щире, що дописувач сам вважає за правду і істину, а те, що достойне гоїв. "це тільки для Б-га нема ні грека, ні юдея", а для прихильника юдаїзму, очевидно, різниця велика. Бо як це для Бога немає різниці поміж юдеєм та гоем? Однозначно у світогляді юдея є для Бога різниця. Тому й для юдеїв Бог, а для гоїв дві букви, розділені рискою. Бо й для гоїв можна говорити що завгодно, можна навіть вдаватися до цитування їхнього Священного Писання — бо воно не юдейське священне, воно гойське, яке не містить Божественного одкровення, натомість містить Б-жественне одкровення, тобто нікчемство й неправду. Атеїст так, товариство, писати не буде. Він ніскільки не боїться Бога і йому немає ніякої потреби ховатися від Нього чи застережно писати якийсь сурогат. Тільки сповіднику юдаїзму гоя дурити не гріх. Він може говорити й робити для гоя що завгодно, аби тільки в інтересах юдейства, або й просто себе, адже він частина юдаїзму.
Михайле, може Ви знайдете більш переконливе пояснення особливостям Вашого особистого правопису слова «Бог», то прошу його тут представити. Хоча це річ не визначальна. Я тут полемізую не скільки з особистістю, скільки з юдейським сіонізмом та гойським невіглаством.
«І, авжеж, який би це був привід для радості, якби всі євреї повернулися "на ту батьківщину(М.К.)", — Михайле, це просто анекдот і не більше. Анекдоти про євреїв іноді залюбки розповідають самі євреї. Якщо ж серйозно розглядати такі питання, то я не бачу ніякої користі чи зміни ситуації у позитивному напрямку від еміграції, наприклад, з України до Ізраїлю. Виїздять бо хто? Переважно звичайні прості люди, ну євреї, так що з того? Я знав єврея, який працював металургом на «Криворіжсталі». Не керівником, а звичайним робітником-металургом. Він не виїхав – він помер. Їздив було на заробітки на північ Росії до своєї смерті. Його син навчався деякий час у гімназії в Ізраїлі, приїхав додому в Україну, знову збирався до Ізраїлю, але мати й сестри не пустили, бо боялися його втратити – там з нього майже було зробили правовірного юдея, що з погордою ставився до гоїв. Зараз вже ходить, як і його мати й сестри, до православної церкви. Від таких євреїв ніякої шкоди Україні не буде. Звичайні собі люди, живуть так, як і ми, і потерпають так, як і ми. І можуть бути Україні корисними, як і решта наших громадян. А от ті, що на найвищих посадах в уряді, в оточенні Президента, у Верховному Синедріоні, тьху… даруйте, у Верховній Раді. Оті не поїдуть, а якщо й поїдуть, то потім вернуться, як це зробив Юхим Звягільський. А ті прості люди, що виїздять до Ізраїлю, якраз там можуть стати загрозою життю і спокою гоїв, наприклад, палестинців.
«буде дуже патріотично трошки скасувати рівність всіх громадян України, і чітко провести лінію між нами і євреями і сказати : оце - ваше, а оце - наше, і сюди не лізти!(М.К.)» — Ні, Михайле, не про скасування рівності, а якраз про повернення такої йдеться. «оце - ваше, а оце - наше,»— наприклад так: вас 0,5 % від населення України, то і у Верховній Раді ваша квота 0,5 % від депутатського корпусу. Так ще й наш Верховний Синедріон, де зараз юдеї займають переважну більшість місць, знову зможе перетворитися на Верховну Раду. Ну і в інших установах приблизно так само.
Звичайно, при таких розмірковуваннях, які я тут наводжу, сіоністи здіймають крик: «Ой вей! Порушення прав людини! Антисемітизм!» Але звучить воно так само, як крик злодія: «Тримайте злодія!!!»
І для прикладу наведу ілюстрацію, які у Ізраїлі мають підходи до подібних речей, які ми тут обговорюємо: «Но на нас, на израильтян, этот галдеж галутных евреев совершенно не действует. Мы со смехом читаем ваши истерики, когда за упоминанием имени Христова вам уже мерещится Бухенвальд. Ваш корреспондент из Мельбурна — типичный еврей-пенсионер — даже не понимает, как он запутался. Ему не нравится, что на радио в христианской Австралии «напоминают об очень многих христианских праздниках, а об истории еврейства или вообще ничего, или очень скупо». Что ж, надо было ехать в Израиль — у нас вы бы не услышали о христианских праздниках. У нас за крест на шее увольняют с работы, а то и высылают из страны; в школах сжигают Новый Завет, если найдут; и даже знак сложения изображают как букву «т», потому что «+» — это же крест. И здесь у нас старички-пенсионеры против этого не бунтуют. Если же какой-нибудь гой протестует, то ему живо напоминают — «тут еврейская страна; знай, куда едешь». http://www.personal-plus.net/105/32.html

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79126000404358 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …