Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Сьомий, автор: Дара К.)

© Таміла Тарасенко, 14-12-2009
Що ж, тема справді цікаваі варта того, аби розглянути її глибше і більш детально. за це -окрема дяка, Даро. І, звісно, за цікавий твір та добре виписанів характери головних героїнь.
Хоч у мене склалося враження, може, трохи оманливе, що або Ліза вундеркінд (чи має якісь здібності, швидше за все -лігнвістичні плюс дуже солідну начитаність, але ж останнє -привілей Лесі), або ж має старшу подругу ранньостудентського віку, деякі аспекти поведінки та роздуми якої копіює. Хоча буває всяке, може, тут якраз тут такий випадок, що дівчинка в душі спправді старша на декілька років за своїх ровесників.
Щодо виховання патріотизму таким чиномта його наслідків - згода.
Щодо того, що готи, як і деякі інші рухи неформалів - ширма та зібрання тих, кому дуже незручно у звичайному світіі - згода на сто відсотків. Хочу додати, що тому Женці-Койоиту ще й пощастило, непогані там люди, в його компанії підібралися, міг би вляпатися куди як гірше. навіть "діагноз" - звідки ж беруться готи, як на мою думку, поставлений доситть точно. Хч, звісно, бувають геть інші історії.
Єдине, що мене непокоїть у цій ситуації - то це загравання зі смертю. Не знаю, може, боятися її - то дурниці. Але саме на підлітковий вікприходиться, зазвичай, навйгостріший ппотест проти Великого Ніщо. теж норма, врешті.
А от коли потойбіччя і серть -то найкращі твої друзі, коли маєш навколо тцусовку тих, хто думає так само і зними краще, ніж із тими дурнями із класу, що лише насміхаються. Коли звикаєш до думок про неї... Це не лише узбіччя життя. Варто ондому із такої компанії піти з життя, через хворобу, наркоту, врешті, через те, що атрибутика готів може навіть спровокувати напад деяких негідників на міських вулицях та ще й пізно уночі. Так от, така трагедія може стати останньою краплею, після якого хтось добровільно може виявити бажання звести рахунки із життям.
Хоч добре, що тут написано про розрізнення між справжніми і понтовими готами. Там же культура досиь складна і цікава.Оті єгипетські хрести і відгуки про життя у потойбіччі - вершина айсберга. А ота основа...
Вибач, мене занесло трохи вбік.
Співчуваю дівчатам, хоч їм є таки чого пекти раки. А женці пощастило. Сподіваюся, що його друзі-готи усе зрозуміють правильно і "відпустять" хлопця.
І чекаю на подальші пригоди подруг, бо здається, це - лише початок і з твоєю уявою є ще розгулятися.
Щиро,
Тала Владмирова

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.76015210151672 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …