Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51041
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Я в шоці

(Рецензія на твір: , автор: )

© Галтина Михайловська (77.120.129.—), 19-07-2009
Шановна пані Лано,
я не встигаю слідкувати за всіма звивами нашого багатошарового і розгалуженого ГАківського життя. І сьогодні була просто в шоці, прочитавши, хоча, мабуть і не усе, що тут понакопичувалося навкруги Вашого удаваного конфлікту з паном Петром Залєвським. Я навіть ще не встигла розшукати ту його злощасну пародію, щоб розібратися як слід. Але поспішаю написати, поки Ви ще на сайті.
Мені особито буде дуже шкода, якщо Ви - помилково- покинете наше товариство. Звісно, можна буде відшукати Ваші, дуже цікаві для мене ,твори і на нших сайтах. Але я, наприклад, не такий Інтернетоман, для мене й ГАку інколи забагато, не все успіваю проодивитися навіть. А мені ж так до душі припали декілька перших віршів, з якими Ви дебютували на цих сторінках... Хотіла довго читати Вас. зрозуміти краще Вашк письмо, дуже особисте, не схоже на жодне інше.
Тому я не розумію деяких, хто потирає руки. і каже - ну, й щасливий путь. Я знаю, що я багато втрачу, якщо не зможу побачити Ваш, геть особливий світ.
Але - навіть не читавши отієї злощасної пародії пана П.З., можу дати голову на відсіч, що Ви просто зрозуміли невірно його наміри. Я думаю, що прочитавши всі пречудові і предобрі твори пана Петра, поспілкувавшись з ним з багатьох питань, я знаю про нього, як про людину головне - він дуже гарна й добра людина.
У нас тут був конкурс дитячих оповідань. Пан Петро вже був знаний на ГАку автор дитячих оповідань про Володьку з братиком. Я виставила перше своє. Він написав мені рецензію з низкою зауваг, які я,чесно, пропустила повз вуха. Зі ста оповідань три були відібрані для друкування в дитчячих періодичних виданнях, між ними і пана Петра , що не дивно, і моє. І що ж Ви думаєте - редактор "Дитячої Газети", що мала намір мене надрукувати, написала мені, що я маю переробити, слово у слово, те, що зауважив мені пан Петро. І коли я це зробила, моє оповідання взяли до друку.
То хіба я можу повірити тепер, що він робить щось не з найкращими намірами?
Інша річ, що лірична поезія - то тонка справа. І тут пародією майже напевно можна зачепити автора за живе. Може, й не завжди слід ти пародії писати. Хоча сама я писала... Каюся, інколі ображала автора, а інколи було йому в кайф, і разом сміялися.
Але пан Петро завжди виступає чесно, і ставить своє ім'я, а не так / як оті гадючі аноніми, що сичать з кущів...
От написала вам по правді, як розуміла. Хоча тут теж буде підпис анонім - але то Галина Михайловська. Чомусь не можу побороти реєстрацію з цього компа.
Щиро Галина М.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77348399162292 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …