Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51028
Рецензій: 95768

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Пані Світлана.

(Рецензія на твір: , автор: )

© (123.156.145.—), 18-07-2009

Не переймайтеся, ваші "щирі рецензенти" не для того пишуть вам свої "рецензії" та "відгуки", щоб у чомусь допомогти.
Зовсім навпаки...

Це вже не перша на цьому сайті сутичка "сірості" з оригінальними авторами.
Та, нажаль, не всі автори це витримують та залишають сайт...

Деякі залишають свої відповіді, які, теж нажаль, стирають модератори.

Наприклад, відповідь автора Noelle Daath "автору" Маріанні Малиній:

"Мар'яно!

Ти труслива сучка, донна Педра, якщо піднімаєш цю тему саме зараз. Не бійся, ввечері я й так піду звідси, збирай свої бонуси й надалі.

Ти не усвідомлюєш одну цікаву річ: що в 30-ті роки ти, Мар’яна Маліна, що зараз аж розпинаєшся, яка ти патріотка України, так само охоче писала б оповідання, що виправдовували б переселення кримських татар і т. д.. Так само охоче ти писала б оди Сталіну… Звиняй, але я людей такої гнилої натури бачу не вперше, тобто, знаю, що пишу. (Можеш не писати у відповідь, що твої кращі друзі – росіяни… можливо, вони не читали цього оповідання).

Інакше як закликами до насильницького переселення росіян твоє оповідання «Сила мистецтва» не назвеш. І в тому, наскільки завуальовано та обережненько ти на це натякаєш, ще раз проявляється твоє боягузство. Фактично, ти закликаєш до переселення значної маси громадян України російського походження, нехтуючи тим, що вони люблять цю землю ще може більше за автохтонів і мають такі самі громадянські права.

Ти взагалі розумієш, що такі твори, що описують «дурних кацапів», «дурних піндосів», а також твори, в яких періодично повторюється слово «кров» чи «криваві» образи, поєднані з негативними героями іншої національності і т. д. – це завуальовані заклики до насильства проти представників цих національностей, чи ні? Навряд чи ти цього не усвідомлюєш, виходячи з твоєї поведінки.

Ти заслуговуєш на те, чим я тебе назвала, бо такі як ти, жополизи будь-якої влади, а особливо – «сильної руки» чи іншої частини тіла. Таким як ти, не можна давати в руки ніж, владу або якісь звання (чи премії, що також, до речі, усвідомлюють ті, хто не дає тобі пролізти на перші місця в «Коронації слова»).

Я читала всі твої твори, опубліковані тут. У всіх творах присутнє одне й те ж: маніпулювання. Ти просто гуглиш матеріал, вибираєш з нього те, що «піпл хаватиме» – і комбінуєш. В тебе холодне й цинічне ставлення до тексту, а читача ти не ведеш оповідкою, а водиш його по тексту, взявши за загривок…Ти не даєш читачеві жодної волі, жодної можливості самому домалювати ситуацію, читач для тебе – маріонетка.

Тексти, якими ти так хвалишся, – вільно перемішана стилістика авторів, яких ти хочеш копіювати для того, щоб отримати «реакцію» від читача. Образи героїв ти описуєш неадекватно аж до тої міри, що незрозумілий ані їх вік, ані стать. Тобі вже закидали про розмову підлітка – наче в жінки бальзаківського віку. Це при тому, що уривки того роману прямісінько йдуть по сюжетній лінії бердниковської розповіді про Космоандра… Якщо вже це, за твоїми словами, геніальність – ну то я не знаю, які тоді графоманство та ремісництво.

Ти нахабний, цинічний та безсердечний ремісник з підвищеним ЧСВ. Ще й кар’єристка та інтриганка на додачу, бо нормальна людина не стане настільки перейматися перебуванням на одному й тому ж сайті з людиною, що посміла хоч слово сказати проти твоєї «геніальності».

Забуваєш одну річ – мені з тобою дітей не хрестити, і творів твоїх мені не купляти.

І до речі, якщо б я вважала себе в чомусь винуватою перед тобою – оно, є мило, є приват, є можливість публічно вибачитися в окремій заяві.

Вперед, Мар’яно, на подолання гострих вершин, на яких боляче сидіти."
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.92525315284729 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …