Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: 0, автор: 321)

© (c)Орлик (205.168.84.—), 13-07-2009
Це типу аутодиагноз був? Зрозуміло. Але краще не займатися самолікванням. Негайно зверніться до професіоналів, або хоч до аптеки завітайте. Благаю!
© banana, 09-07-2009



Йой! Цапенятко брикається і риє копитцем землю. Жахлива сцена. Ви тільки подивиться, який талант - просто нутрощі болять, як подумаєш, скільки талановитих дописів ще напише наше юне поросятко із таким нестримним потягом до творчості. Вперед, banana! Убий їх усіх!

Хочете позмагатися у важкому мистецтві збирання кедрових горіхів і морошки в тайгових болотах нашої тоді ще неосяжної Вітчизни?

Ви часто збиваєтесь на латину і заграєте до пуголовків, пропонуючи їм зайнятися грецькими ласками. Та й згодом, хочу вам нагадати про діакритичні символи, латинську абетку, руни, ієрогліфи, клинопис та інше.

І нехай автор і решта читачів не думає, що banana намагається таким чином зрівнятися із Наталкою, але думати про це воно має право.

А ви бачили у bananaнчиковому профайлі фото? Ні? То даремно. То Фрейд би, коли б побачив таке, то не тільки плакав би, а й біг би, щоб аж п’яти блискали.

Я навіть погоджуся із вами, що і мене нема, і горобця нема, і кицьок, і дерев, і неба. Тільки щоб ви були, banana, і з кожним вашим кроком, із кожним вашим дописом з порожнечі на вас падали такі от перлини... (Блін, а я все дивуюся, звідки в людей такого сорту стільки пафосу? Ну просто стікає весь пафосом. І от парадокс - не бачить, що виглядає дурнем. Бідолаха).
Ось подивіться, це ж без сліз читати неможливо:


"Я клон Путіна - це очевидно. Легенда - бездоганний несмак. Всім привіт.
З.І.: До Орлика: не хочу щоб мій комент спровокував у вас серію полемічних нападів, тому кажу щіро - ідіть нахуй."

"Нє, шоб багато крові було, можна його у костєдробілку запхати живцем.
e.coli (стримуючи політ убогої мізантропічної фантазії)"

"Ні, я не хочу побачити його. Не хочу щоб ця потвора згризла мене по самий гендер. Краще смерть - швидка і безболісна. Наприклад льодорубом по айпішніку, або нехай забанять по бані - мені все рівно, тільки б не бачити його страшних очей і жахливого рота набитого чорними стрілами. Це сором, друже, знаю що це не по-чоловічому але я боюся цієї екзотичної інтернет-тварюки із НКВСськими пазурами замість сітьової карти. Піду купувати отрути, про всяк випадок."

"Ні, він лише ведмедеїд...ну і трішечки-трішечки поетоїд - віддає перевагу молодим жінкам приправленим постмодернізмом. Споживає їх лише в тому випадку, як від них хоч трішки пахне Caps Lock'ом. Та він в мене щось захворів - нічого не їсть як раз із часу сумновідомих нам всім подій. Але я йому офіційно заявив, що ні, до кінця твого жалюгідного барашочого життя будеш в мене їсти одних тіки ведмедів, і тих лише з пап*є-маше, бо в нас, на Україні, ведемеді майже повимерли, їх треба рятувати, а не їсти."

"Вже поставив макарони варити. Потім засушу - будуть сушені варені макарони, думаю вистачить на перший час. Що ще? Ага, кухайку, пачпорта...цигарки краще не брати - повідбирають. Краще махорки за підкладку насипати. Чай теж відберуть валкі пазорниє! Може самі здамося, кажуть явка з повинною може пом"якшити вирок? Тортури у НСПУ ще застосовують? Може нам Мішо мєдалі потім дадуть, посмєртно...хоч якась втіха."

"УГУ-ГУ-ГУ-ГУ-ГУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!! (кричу абізяною)"

"Умгу....вашу Клятву прийнято, надруковано великим шрифтом і розвішано на фонарях Бананового Маразмадору. Кріпіться! І нехай Перст Господен вкаже вам шлях."

"Соррі, то мій чат-бот від рук відбився. Розумієш - забув пароль. Запитую в нього, а він, падлюка, не каже! Щось таке теревенькати став типу я окрема особистість, прошу мене не чіпати, бо це проізвол і т.і. - ледь домовилися, що він буде українською на ГАК писати."

"...Шизгаред у бейбі шізгаред..." і далі по тексту. Це відома пісня, її навіть для рекламного роліку якогось використовували...суки - мабуть ті ж санітари."

"Камради схаменіться - ми воюємо з Євразією, а Остазія завжди була нашим другом!
За тією ж логікою і Шевченка гандоном можна назвати - я теж зустрічав серед людей що його палко вихваляють, багато таких яких я глибоко не поважаю.
"Влучити по національних інтересах" - то була геніальна метафора."

"Розумієте колего, інакше як із обличчям я собі "змучений член" уявити не можу - ну хоч убийте мене. Мабуть доречніше було б, якби у цього члена було обличчя нашого Президента.
Ну а говорящя пихва - це вже зовсім, звиняйте за зловживання науковою термінологією, - пиздець. Що робиться, що робиться...."

"Решта сподобалася, хоча треба зауважити "помаранчева революція" і т.д. - це дуже жорстка прив'язка до часу. Тобто афоризми ці не переживуть віки))))"

"Вибачаюся в попередньому пості з п'яну (що скоріш за все характеризує мене як законспірованого москаля) сплутав Ігоря Каганця із автором книжки "Шлях Аріїв" великим Юрієм Канигіним, за це мій вам кніксен. Праці першого як і другого авторів ніколи не читав. За виключенням перших двох сторінок "Шляху Аріїв". Дуже сподобалося те що ви пишете про Є.Германа: "...Шановний Е.Герман, який (яка?)...мабуть, вчився полемізувати на зоні..." І тут же ж використовуючи одну з головних фігур зонівської риторики - звертаєтесь до мене "пані"))) Я не знаю що це сталося із вашою "наблюдатєльностью" шановний М.Гоголь? Моя вам добра порада - вибачтеся. Інший варіант: пропоную вам змінити нік з М.Гоголя, наприклад на Мадмуазель Котомко - це б підтвердило ваш намір стати на шлях виправлення з метою остаточного звільнення від залишків ксенофобії і нетерпимості до людей однією із вами статі. Ще одне, Мадмуазель Котомко - це вже як товариш товаришу, поділитися хочу. Нещодавно прочитав статтю одних бовдурів, не пам'ятаю їх прізвищ, а за прізвиськами звертатися не збираюся - вони мені не друзі. Так от ті фанфарони, що набралися в роки перебудови різних напівідей, на сьогодні виросли із коротких штанців, і навіть якось нєкрасіво посивіли, вирішили що вже час вести за собою народні маси. Що саме вони пропонують? Ні ви будете сміятися - повну фігню)))))) Ваш покірний слуга читав це що називається "з під стільця")))))) Ці два фіглярі мріють про Українську Інформаційну Автономію!!! Скорочено - ІА(У!). Щось на кшталт тотального контролю за інформаційним простором обґрунтовуючи це вимогами національної безпеки. Для чого я це вам розповідаю? А для того, Мадмуазель Котомко, щоб ви стереглися таких от пристарілих довбурів, які надують вам до вух всілякої фігні, а ви їм бідолашна і повірите, і знов почнете про "москалів" зулусів-українофобів і несвідомих аполітичних немовлят, які настільки не люблять свою Батьківщину що коли народжуються то не окають, як справжні українці, а що є сили голосять "Ааааааа!" як кляті м'скАлі. Будьте бдітєльни Мадмуазель Котомко, щоб не впасти в оману."

"я в свою чергу, хочу поділитися із вами своєю вірою: я вважаю (і не без підстав, повірте мені) що авторів, які "вірять у своє обдарування" треба нещадно вбивати, із максимальною жорстокістю. Втім, лишаю вас у спокої із вашими чорнобрівцями. Адь'ос."

"Так, із білими і пухнастими - згодний, вони в мене теж хворіють. Але годую я їх не ВІТАМІНАМИ (ви б ще ВІТАМІНІЩАМИ написали) а маленькими вітамінками, бо ж і самі вони малеееенькі, як мій мозковий слимачочок. Мої вітання гіпножабам!"

"I don't know. Спитайте того Бога, ща вас у Чоло цілував. Just believe))) І не відволікайте мене від головної справи мого життя - по версії Хижого Птєнчіга я, як холоп Темних Володарів, зара всі сили віддаю на те щоб флудити під шедевром Санта Члєнкіні. Так шо звиняйте))))"

"Блін люблю рецензії і відгуки Миська Сергія Ввсильовича - начебто я знову юний і тривожний, начебто знову наївся транквілізаторів, дунув трави, випив горілки і сиджу мєчтаю. В голову лізуть різні смішні літери, а іноді, навіть і словосполучення протискуються. Товкотня, гомін - наче спиш і не спиш одночасно."

"... зараз намагаюся перетворитися на собаку, може щось і придумаю)))"



гггг))) ох, цей людовід (а з уваги на останні події - скоріше людовідвід) banana...
Але я добре розумію, чому так радіє banana - чим менше буде на сайті обдарованих авторів, тим ліпше будуть себе почувати хамуваті нездари.

banana, де це ви відшукали такі родовища циклодолу? Чи то може паркапан? Галапередол?!!
Мабуть, психіатр відчуває щось подібне до моїх відчуттів, коли ставить діагноз хворому із незвичайними симптомами, відчуваючи, що зараз, от у цю хвилину, він безпосередньо вносить і свою лепту у вивчення складної хвороби - ідіотизму.

banana, стосовно вашого першого запису - а це ви ото із ким розмовляли? Чи це був монолог? Принаймні, я писав зовсім про інше. А ви побачили те, що турбує особисто Вас. Більше того - я навіть і не сперечаюсь із Вами - то все і так зрозуміло. Нащо переливати з пустого в порожнє?
Думаю то у вас стан души такий)))) Може блюзову прогресію тут вловити і важко, але пентатоніку можна розгледіти без усіляких зусиль)))
Вам в Кащєнко треба, banana. Даремно ви тут так розпинаєтеся. А там люди чемні, усі як один з бородами і при вусах. Уважно вас вислухають, дивлячись крізь пенсне. Пігулок пропишуть. Вам полегшає, чесно.

По-перше: "Це типу аутодиагноз був? Зрозуміло. Але краще не займатися самолікванням. Негайно зверніться до професіоналів, або хоч до аптеки завітайте. Благаю!" - banana, будь ласка, не мечіть дурниць. Експериментально перевірити таку гіпотезу неможливо. Я вже мовчу про те, що ідея, буцімто думки якимось чином можуть керувати біохімічними процесами, взагалі виглядає як гарячкове маячіння сивої кобили, що у новорічну ніч вирішила здобути Нобелівську з медицини.

По-друге: "Це типу аутодиагноз був? Зрозуміло. Але краще не займатися самолікванням. Негайно зверніться до професіоналів, або хоч до аптеки завітайте. Благаю!" - взагалі то дуже темне місто вашого відгуку. Що ви маєте на увазі? Все так чи інакше виникає на базі нашого власного досвіду. І що, я щось не зрозумів, вас цікавить гносеологічний бік питання?

Повірте, я не маю сумнівів з приводу того, що писали ви це із добрими намірами, але виглядає воно якось не дуже по-доброму. Я з вами абсолютно згодний у тому, що "...придумати нову технологію, не вивчаючи старих - абсолютний нонсенс і профанація..." З приводу картинок, псевдонімів, неспроможності написати щось дійсно достойне уваги, законспірованих "геніальностей" і т.і. – сподіваюся, ми порозуміємося.

Попрацюйте, товариш banana, над риторикою - оратор повинен вміти поцілити своїм словом прямо у серце автора.

А знаєте, що? Я от теж зацікавився цією проблемою, навіть у Землі Гугль набив ці координати. Перелетів, дивлюся – дійсно, ось тут стадіон, ось там театр оперети, а це сторінка banana... Та от що дивно, саме у цій точці завелика кількість фотографій, і зверніть увагу, фотографій, не пов’язаних саме із цим місцем, а... ну далі вже, мовчу, бо не хочу відбирати у вас смак хвилюючої миті відкриття. До речі, є одна магічна фраза, яка, якщо задати її в тому ж гуглі, відразу дасть відповідь на пошукове запитання. Вгадайте, що це за фраза? Як зірки відвернуться від вас, скажіть тричі: "rjjhlby fnsrbtd f" - ця магічна фраза допоможе вам знайти свій шлях до істини.

Чи природне існування безкінечних повторів? Або, якщо сформулювати цю думку більш коректно, чи погоджуєтеся ви з можливістю існування світу, який є не більш ніж дзеркалом, віддзеркаленим в іншому віддзеркалені дзеркала?


Що ж до відгуку. Відгук, як ми можемо бачити, написано у притаманній banana манері еротичної гротескної візії із мотивами психопатично-флористичного віршування. Розвинемо цю думку.
Ви недостатньо добре знайомі з проблемою інтерпретації тексту. Протигеморойних відповідей не існує. В усякому разі, не існує таких відповідей, які б допомагали від геморою. Так що не хворійте цією хворобою, бо не знатимете, як лікуватися. І весь ГАК вам не допоможе.
Розумієте, справа не в цікавості, або не цікавості тези. Теза може бути або істиною, або хибною (1 або 0 компутерною мовою) - це її основна й найсуттєвіша характеристика. Пояснюю: Homo Ludens це одна з багатьох конкуруючих гіпотез, які намагаються пояснити феномен творчості. Тому я б, на вашому місті, не абсолютизував вибірково цю теорію. З іншого боку, вимушений пояснювати очевидне – звісно, коли я оцінюю по шкалі справжнє-несправжнє, це моя суто суб’єктивна думка. Але, все ж таки вважаю, що існують і об’єктивні критерії справжньої красоти, бо люди й досі з захопленням читають Сервантеса, а бульварне чтиво тих часів потрапляє лише до рук спеціалістів. В будь-якому випадку, не зважайте на це.

banana, на все треба реагувати вчасно. Та сама помилка, як і тоді, так і зараз… невчасна реакція, махання нунчаками після сварки та навішування на опонента всіх психічних хвороб. Нажаль, будь-яка тактика діє лише раз. Так що зберіть всі свої розрізнені сутності докупи, і вперед, до перемоги!
Та ні, ви так просто не підете. Таких треба тричі посилати. Як мінімум.

Сподіваюся, наша без сумніву плідна дискусія допоможе нашим читачам трохи відсунути фіранку, що приховує від нас усіх цю страшну містичну тайну (прискипливий і кровожерливий banana, Пан Возний, Ісус Христос, Мао, Роксана Бабайан, дельфійський оракул, Бактерія, позаредакційна e.coli).

Стережіться птахів, вони мають таку звичку - поселятися у свідомості жертви, і потім їх звідти навіть бригадиром не витравиш. Стережіться цих хижаків. Вони вас обдурять, обдеруть як липку, виссуть всі творчі соки, а потім ще й зжеруть. Так що, ну його нафіг - так буде набагато спокійніше.
Що ж до мене... ну як я залишу bananaнчика у такому стані, ще й на самоті? Але ми будемо поруч, навіть якщо це "поруч" буде й віртуальним. Так що сміливо лишайтеся наодинці - все одно це тільки ілюзія ("...світ недосконалий...") - ваші вірні вентилятори з вами.


Орлик

P.S. Не дай боже, щоб мій син був bananaнчиком – приб’ю, як тільки взнаю.

------------------------------------------------------------------------------------------
Блін, треба було рецу накатати... "Ми могли б увійти до історії - ми туди не ввійшли..." (Б Гребенщіков) Співав.

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.44585609436035 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …