Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2624
Творів: 47916
Рецензій: 92728

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Киньте в мене камінь

(Рецензія на твір: Сила мистецтва, автор: Маріанна Малина)

© Маріанна Малина, 20-06-2009
Мені вже набридли «наїзди» однієї дами, з тих «кого не можна називати» (бо засмердить, як велика купа гімна).
Хто вбачає в цьому оповіданні «ксенофобські настрої», прошу… Киньте в мене камінь!

Цитати від Noelle Daath про оповідання «Сила мистецтва»:

….дурочку Дашеньку, що їсть кожного дня червоний, аж кривавий борщ із двох видів м’яса (хоч би не ляпнуть, що зі свинини та нехрещених немовлят)...
І криваву червону руту?
І кривавії рани у тому творі...ну, що наче коктейль "Кривава Мері".
І рудого Локі (шукайте, до речі, серед арканів такого собі Повішеника, пошукайте-пошукайте).
http://gak.com.ua/review/15627

Щодо «обсирання оточуючих» – все почалося з того, що дехто написав ксенофобське оповідання. Я прожила в Україні 40 років, і лише зараз на ГАКу я мала «задоволення» читати, як якесь хамло натякає, що росіяни мають зібрати чемодани та фур-фур до Москви… Вибачте, але гівно заслуговує на те, щоб його називали гівном та моральним покручем, які б розлогі та політично-грамотні твори воно не ваяло. Нормальній людині не спаде на думку писати такі оповідання. Якщо моє реноме потребує цілувати таке гівно в дупу – на***й таке реноме, я й без цього проживу.
© Noelle Daath, 14-06-2009
http://gak.com.ua/review/28205

Всі її «перли» цитувати не буду, бо це займе занадто багато місця. Ба оббріхувала вона мене, вже декілька років.
Питаннячко до Noelle:
А ви часом не з пгт. Сапєтня? Чи може з Чорнобаєвки?

Мар´яно!
Дякую Вам за розуміння. Якщо можна, то Вам пораджу: не переймайтеся надто сварками - це справді шкодить психіці, і як наслідок - це негативно впливає на творчість. Краще не зважайте, а намагайтеся свою увагу звернути на більш позитивні речі - ті, що Вас справді тішать і приносять Вам задоволення. :)

З повагою і щирістю,
Віка Йіхова

© Viktoria Jichova, 22-06-2009

Віко!
Я почула саме те, що хотіла:)). Все нормально!
Дякую! Вибачте, що вилила на вас свої емоції, які вас не стосуються.
Наперед буду себе конторолювати. Роблю глибокий вдих-видих.
Все — спокійна. Життя прекрасне!
Бажаю вам теж — спокою та щастя. І звичайно творчого натхнення!
Щиро, Маріанна.

© Маріанна Малина, 22-06-2009

Мабуть точно, ще затемнення. Перечитала вас ще раз. Нарешті зрозуміла зміст.
Дякую:))))
Маріанна.

© Маріанна Малина, 22-06-2009

Михайле!
Я просто почитало оце: http://gak.com.ua/review/28205
(воно там зверху розпечатано). Можете мені не вірити, але на мене таки діють такі "наїзди" та "натяки". Криє мене Ноель вже не перший рік.
І за що? Просто тупо ненавидить. Я довго мовчала. Мабуть треба було мовчати і далі. Бо з її боку це завжди — щирість. А з мого, чомусь завжди провокація. Що б*ть — терпи?! З її боку це не провокація клясти мене де треба і де не треба? Ви звичайно, можете не знати всіх її "наїздів" на мене, бо воно вам, чесно кажучи не цікаво. Я вас розумію.
Зрозумійте і мене. По-моєму у цієї тітоньки паранойя. Хоч на Гак не виходь!
Втім все рівно, дякую вам за чесність.
Поважаю.
Маріанна

© Маріанна Малина, 22-06-2009

А знаєте, я на таку реакцію з вашого боку не розраховував. На яку - не знаю, але не на таку. Я думав, що ви напишете якесь пояснення, на яке я міг би розразитись гнівною філіпікою типу цього: "Що ж ви, Маріанно! Я, ризикуючи наразитись на праведний гнів Ноель, тим не менше дав вам чесну відповідь на ваше запитання, а від вас чесної відповіді - не отримав! Їжаку ж зрозуміло, що ви повторно помістили цей твір з метою іще раз подратувати Ноель! Ви ж знаєте, що вона бачить в цьому вашому творі ксенофобію! Хай вона помиляється, але вона - щира в своїй помилці! Ви хотіли спровокувати її на грубість - і вам це вдалося!"

Ну, і далі в такому ж дусі. Але - затемнення, так затемнення.

З найкращими,

© Михайло Карповий, 22-06-2009

Дякую Михайле!
Та то в мене так... затемнення. Мабуть діє "новолуння", чи ще якісь там місячні фази. Чогось образилась... Тепер дивлюся, мабуть марно то я все.
Твір прибираю!
З незмінною повагою, Маріанна Малина

© Маріанна Малина, 22-06-2009

Маріанно, колись я рецензію на цей твір писав, і моя думка з тих пір не змінилася. Я в цьому оповіданні ксенофобії не вбачаю.
Я в ньому бачу гру зі стереотипами, і мені ця гра подобається.
Але навіщо ви опублікували цей твір вдруге?

© Михайло Карповий, 21-06-2009

Шановна Мар´яно!
Щиро дякую Вам за гарні слова стосовно мого писання, мені це дуже приємно читати. Проте я наперед попрошу пробачення, якщо не встряватиму у суперечку між Вами та тією людиною, про яку Ви згадуєте. По-перше, я не в курсі причин всіх цих баталій; по-друге, вважаю, що це лише вас обох особиста справа; ну, і по-третє - мені не хочеться сперечатися взагалі. Наразі з мене досить і суперечки з Агнесою, позицію якої я намагалася зрозуміти і, гадаю, зрозуміла. До того всього я ще й втомилася. Вибачте, якщо не почули від мене таку відповідь, яку б, можливо, бажали, проте висловлююся відверто.

З повагою і щирістю,
Віка Йіхова

© Viktoria Jichova, 21-06-2009

Пане Михайле!
Дякую, що зазирнули.
Одне питання до вас. Ви вбачаєте в моєму оповіданні ксенофобію?
Буду вдячна за відповідь.

© Маріанна Малина, 21-06-2009

Це я намагався так зобразити боян.

© Михайло Карповий, 21-06-2009

:://///////////::

© Михайло Карповий, 21-06-2009

До Віки Йохової:
Шановна Віко!
Ніхто вас і не мав на увазі. Ви талановита авторка,
мені дуже подобаються ваші вірші (я на них відгукувалася неодноразово).
До того ж, якщо ви поглянете на мою сторінку, ви в мене стоїте в «улюблених».
Зазначте, я вас туди зарахувала ще до створення всіляких «золотих фондів».
Особисто я з вами не знайома і оцінюю виключно вашу творчість. На літературних сайтах це, на мій погляд, головне. Ніколи не бачила у ваших коментарях ніяких образ особистості автора. Ви завжди ввічлива. Нецензурних слів, які починаються на букву «Х», «С» та «П» ніколи від вас не чула і впевнена, що не почую.
Малася на увазі та пані, яка строчить цими словами, як з кулемета. Мене особисто вона обливає багнюкою вже не перший рік. І якби ж тільки мене! Що б ви відчули, якби вас так «поливали»?
Прикро, що з сайту пішов чудовий поет СерЖко, на якого накинулися тільки за те, що він мав прикрість отримати рецензію від мене та по збігу обставин ще й від Дона Педро. Як ви вважаєте, чия це робота? У кого на Дона є «зуб»? Чи не у тої «безстрашної» брехухи з дивним для літераторки лексиконом? І всі її бояться зачепити, бо знають чим це їм загрожує — вас обіллють з ніг до голови багнюкою, припишуть вам слова, які ви не говорили, дії, яких не чинили, обізвуть ксенофобкою та людожеркою з кривавими вустами. І тоді розказуй усім, що ти «не верблюд». А вона «лялечка», невинне янголятко! Мені набридло це «маскі шоу» з горобцями, Місяцями… Невже ви не бачите, що це її робота? Технічно зробити собі різноманітні ІР — не складно. От тоді вона казилася, відчуваючи свою безкарність! А коли її викрили, куди поділися горобчики?
Вибачте, що так емоційно. Наболіло.

© Маріанна Малина, 21-06-2009

Мар'яно, ти жодного разу не пробувала доказати, що ти не дон Педро, навіть вчора. (До речі, вчорашнє моє повідомлення збереглося, а я можу й друге накатати).

Не роби з себе дєвочку, ти жодного разу не вмішалася, коли дон Педро писав всякі гадості. Якби хтось, прикриваючись мною та моїми образами, почав би цькувати іншу людину, я не мовчала би... Відчуваєш різницю між мною та тобою? Якщо не відчуваєш, значить точно маєш сіркові очі.

Ти й дон Педро принаймні знайомі люди (якщо не близько знайомі). Кожна дія дона Педро була тобі відома, я слідкувала за твоєю реакцією з самого початку. Якщо вже Богдана – не ти, то, можливо, вона твоя дочка (бо дуже схожі).

Розумієш, відчувається одна «духовна школа»: що ти, що дон Педро, що Богдана – всі ви в першу чергу намагаєтеся «задавити» людину, яка сказала хоч слово проти. В хід іде все, в тому числі вміння складати «ізложенія» своїх убогих думок, густо замішаних на Фрейді. Для тебе людина живе в першу чергу за Фрейдом – і ти себе вважаєш духовно розвиненою?

До речі, ти вчора влізла з цією темочкою в надії, що мене не вистачить на дві дискусії? Тобто, знову змалила мене? Ну і хто тобі доктор? Почула від мене все, що мала почути.

А от те, що модер швиденько повитирав все, а сторіночка дона Педро нікуди не ділася – це багато каже і про тебе, і про твій моральний рівень, і про обличчя сайту.

Радійте, панове гаківчани, – ось воно, «обличчя ГАКу».

http://gak.com.ua/authors/1569

© Noelle Daath, 21-06-2009

Це був я.

© Олесь, 21-06-2009

Мій допис створювався паралельно з Вашим і Вам не адресується, пані Віко. Це було тоді, коли сайт "ковбасило".
Гарного Вам настрою і всього найкращого.
Так, це прощання.

© анонім (212.80.51.—), 21-06-2009

А якщо і так, то що?
На жаль, не можу авторизуватись.
Якісь заборони існують чи були факти взаємного рецензування?
А Лузан сам напросився.

© анонім (212.80.51.—), 20-06-2009

А якщо і так, то що?
На жаль, не можу авторизуватись.
Якісь заборони існують чи були факти взаємного рецензування?
А Лузан сам напросився.

© анонім (212.80.51.—), 20-06-2009

Думаю, шановні, є таки велика різниця між цькуванням, переслідуванням клонами-невидимками і висказанням своєї власної думки під справжнім іменем. Я так званій Агнесі Поросюк висказала своє бачення ситуації, гадаю, коректно і так, щоб не образити - отже, я виступала суто сама від себе і під своїм справжнім іменем, не ховалася за подвійними ніками, а тому свою відверту думку щодо "театралізації" сайту та перетворення його на "маски-шоу" не можу вважати за цькування. Так, ми з Агнесою сперечалися і, гадаю мирно розійшлися, а те, що Агнеса вирішила поки що перепочити (маю надію, що повернеться) - це її вільне рішення. Вважаю, що звинувачувати людей у тім, що мають сміливість висказати свою думку, якось не надто коректно, чи не так?

З повагою і щирістю,
Віка Йіхова

© анонім (86.49.10.—), 20-06-2009

Ви мені відкриваєте очі...
Агнеса — Олесь?!
"Так, тих авторів, що спіймалися на гачок, та не схотіли до ушиці, теж було тут добряче. Та ви й самі брали у тому участь..."
До якої ще ушиці?
І в чому я брала участь? Конкретніше будь ласка... Я натяки погано розумію.
В мене коротка стрижка.
Але я не живу виключно на Гаці. Тому часу віслідковувати все не маю.
Сьогодні, після довгої перерви зайшла... І от маєш
Знову "ксенофобка".
А декотрих авторів вже й немає... Пішли. Сумно.
Маріанна.

© анонім (91.195.230.—), 20-06-2009

"Звісно наїзди були на "Гаці". Он, як бідного Лузана цькували, і Агнесу, яка Поросюк, і це тільки останнім часом."

Дійсно, дід ірпинський Олесь, який потім став Агнесою, яка Поросюк, цькував за допомогою (тут не можна називати, адже є Правила) Лузана, потім стали "цькувати" Агнесу.

Чи може ви маєте на увазі інших авторів?

Так, тих авторів, що спіймалися на гачок, та не схотіли до ушиці, теж було тут добряче. Та ви й самі брали у тому участь...

А у вас волосся довге?

© анонім (91.108.78.—), 20-06-2009

Не можете назватися? Боїтеся?
Про мої інші ніки — брєд, шановний!
В мене тільки один нік — Маріанна Малина. І то це не нік, а справжнє ім`я... Якщо маєте сумніви, зверніться до адміністрації, а не розводьте тут на пару з деякими "шпіонські страсті". А то все натяки, натяки... а як до діла — стравили людей, обгавкали і голову в пісок!

© Маріанна Малина, 20-06-2009

Аноніме, може назветесь?
Що за загадки та нятяки?
Звісно наїзди були на "Гаці". Он, як бідного Лузана цькували, і Агнесу, яка Поросюк, і це тільки останнім часом.
Чи може ви маєте на увазі інших авторів?
То скажіть не ховайте "сіркові очі" за анонімністю та натяками

© Маріанна Малина, 20-06-2009

Шановна пані Маріанна m@lin@.
От не думав, що у вас "очі як у Сірка".
Ви ж тут на сайті присутні майже з самого початку, правда, під іншими ніками, тож "нічого не бачили"...

© анонім (74.63.64.—), 20-06-2009

Шановний аноніме!
Не "привєтствую".
Розкажіть про наїзди більш детально.

© Маріанна Малина, 20-06-2009

"Вибачте, але гівно заслуговує на те, щоб його називали гівном та моральним покручем, які б розлогі та політично-грамотні твори воно не ваяло."

Пані Маліна.
А "наїзди" одних поважних панів та їхніх клонів на цікавих авторів (та їхні твори) ви "привєтствуєтє"?
Та "не цураєтесь"?

© анонім (78.142.140.—), 20-06-2009

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.64900612831116 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …
Графічний роман “Серед овець”
Графічний роман Корешкова Олександра «Серед овець», можна було б сміливо віднести до антиутопії, як …
Добірка художньої літератури козацької доби
Друзі! В інтернет-крамниці “Онлайн Криївка” представлена цікава добірка художньої літератури …