Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51046
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Пісня для мами, автор: Дара К.)

© Тала Владмирова (212.111.202.—), 12-05-2009
Спершу, коли тільки почала читати, згадала один із найулюбленіших у дитинстві мультфільмів про мамонтеня, що вирушило з півночі до Африки, аби відшукати маму. Певно, через таку ж світлість історії.
Та потім виявилося, що цей текст складніший. Хоч і кажуть, що гарна кахка розрахована і на дітей, і на дорослих, та в цььому варіанті (не можу нічого сказати, на жаль, по вріант, запропонований для "Анголятка". цікаво, чому вони не назвали свій журнал Янголятком" - так, начебто, правильніше?) вона розрахована більше на дорослих.
Історія чудова, особливо свподобалося закінчення.
Та чи вартий осуду молодий кит? Як на мене, так завжди і буває у цьому світі6 молодь розвідує нові шляхи, прагне зазирнути за горизонт. А мами чекають своїзх мандрівників вдома.
У будь-якому разі, це - чудовий подарунок усій спільноті ГАКу до Дня Матері. До справді важливого свята, хоч усе ще не дуже розповсюдженого у нас свята.
Єдинке зауваження.
В уривку "зокрема про міграцію айсбергів, напевно єдині творіння, що завдають стільки клопоту китам", можливо, пропущено ""це" ("напевно, це -єдині створіння...")? Чи тоді вже "напевно, про єдині створіння, що...". Ну от, знову чіпляюся до гарного твору.
Щиро,
Тала Владмирова
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.040483951568604 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати