Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Живий куточок ДУСІ

(Рецензія на твір: Ями в сучасній літературі, автор: Василь Тибель)

© Inform (66.35.1.—), 18-04-2009

ДУСЯ, 16.02.2009

Дуся познайомилась із порнобароном

...У книгарні "Є" до Дусі підходить літературний агент Юка Гаврилова. Юка роззирається по сторонах, навколо нікого немає. Шепотом: "Знімай і відкривай сумку!". Знімаю. Юка знову кидає поглядом на кутки, але у залі книгарні "Є" навколо самі книжки. Аґєнтка дістає зі своєї сумочки білу книгу з непристойним малюнком на обкладинці та назвою "Жінка моєї мрії" й кидає в мою: "Тут не можна!" - коментує. Я хутко закриваю свою сумку й ми ідемо в різні кутки приміщення - наче й не знайомі...

Як ви вже, напевно, всі знаєте, свій черговий висновок видала Національна комісія з питань моралі - цього разу під ніж потрапив письменник Олесь Ульяненко, якому якось навіть дали державну Шевченківську премію. Але усю чималеньку шевченківську суму письменник, очевидно, витратив на влаштовані оргії, які він, згідно з висновком Комісії, описує майстерно, та користуючись анатомічними деталями статевих органів, орально-генітальними, орально-анальними пестощами, фістінгом, мастурбаторними та еякуляторними діями.

Історія питання така: видавництво "Клуб Совєцького Дозвілля" взяло за звичку надсилати макети книжок на експертизу до Комісії, аби в той час, коли буржуазні націоналістичні та порнократичні видавництва повиздихають, лишитися на коні. Відтак, кілька тижнів поторгувавши книгою Ульяненка, "Клуб" отримав звісточку від Нацкомісії про те, що розповсюдження творів порнобарона Ульяненка заборонено, на що відреагував миттєво, вилучивши "Жінку його мрії2 з продажу. А також скасувавши презентацію, призначену на п'ятницю, 13-те, у книгарні "Є".

Щойно стало відомо про вилучення книжки, як інтернетами пронеслася хвиля підозр та звинувачень у навмисному піарі. Звинувачували Ульяненка, видавництво і навіть якихось таємних піарників, які нібито розкручують шевченківського лауреата. Від презентації, яку, попри офіційний лист від видавництва, все-таки вирішили провести, сподівалися чогось бомбового - наприклад, набігу загону міліції спеціального призначення, який відметелить усіх, хто посмів доторкнутися до забороненого порнопродукту. Навіть ваша Дуся, вирушаючи п'ятничого вечора до книгарні "Є", стискала у сумочці манікюрні ножиці - на випадок, якщо який-небудь поборник моралі вирішить зазіхнути на її честь і гідність.

Першою до гостей на таємному зібранні звернулась Лариса Денисенко, на яку ще не звернула увагу Комісія. Лариса крім того, що володіє майстерним словом, як у висновку Нацкомісії сказано й про Олеся Ульяненка, є ще й телеведучою, а тому необхідно пильно вичитувати її книжки - по-перше, Лариса пише найчастіше від імені чоловіка, чим очевидно пропагує бісексуальність або навіть транссексуальність, шо, безперечно, є грубим порушенням Закону України "Про захист суспільної моралі", оскільки Лариса Денисенко фізіологічно є жінкою.

Але Денисенко говорила недовго - вона дала слово народному депутату України і культуртрегеру Олесю Донію, якій почав дуже весело жартувати й навіть привів із собою когорту людей, які знали, в яких місцях промови Олеся Донія треба сміятися. Доній говорив дуже довго, і люди, які, як ваша Дуся, сподівались на екстрим, мордобій та порнографію, почали позіхати: тут навіть еротикою не пахло.

До моменту, коли мікрофон захопив Андрій Кокотюха, третина аудиторії вже розбрелась по магазину в пошуках справжньої порнухи. Кокотюха тільки своїм зовнішнім виглядом підпадає під указ Національної Комісії. Говорив він, як завжди, про себе, й двічі запропонував масову оргію усім українським письменникам, а також разів зо п'ять накликав на себе Комісію, зазначаючи, що репресії з її боку являють собою чудовий піар. Під час монологу Кокотюхи з-за сцени вийшов Ульяненко. Він рішуче йшов у бік мікрофона, але його зупинили Олесь Доній та поетеса і велика шанувальниця ульяненківського таланту Євгенія Чупріна. Кажуть, колись Ульяненко вже бився з Кокотюхою (і не тільки з ним), але цього разу історія не повторилась, і майстер українського детектива ще досить довго володів мікрофоном.

Після виступу Кокотюхи почали грати музиканти Shopping hour. Критик Юрій Володарський розвів руками - невже це вже кінець? Як виявилось, ні. Після музики слово отримав порножурналіст Анатолій Ульянов, який закликав пролетарів брати вила в руки й знімати Нацкомісію. Про ніжні стосунки між Толею та комісією я вам уже розповідала. Після того, як Анатолій у десятий раз розтлумачив народові, що це все, дорогі пролетарі, не жарти, вже не смішно і загрожує диктатурою, усі остаточно посерйознішали й незабаром розійшлися. Я почувалася обманутою: жодних провокацій, оргій, ба навіть маленького стриптизу! Та що там, ніхто навіть не намагався позалицятися.

Вам, напевно, не терпиться почитати книжку? Фігушки. "Клуб Совєцького Дозвілля" увесь тираж забрав собі. Ваша Дуся щиро сподівається, що книжка у такій кількості потрібна видавництву не для мастурбаторно-еякуляторних дій, а для чогось прекрасного, морального й піднесеного.

http://dusia.telekritika.ua/ZHivoij_ugolok/11885

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81661605834961 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …