Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51069
Рецензій: 95792

Наша кнопка

Код:



Рецензії

А ось у нього не було таких добрих вчитлів

(Рецензія на твір: ГОВОРИМО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ…, автор: Савур (а був колись Халва))

© gogi (78.25.30.—), 11-02-2009
Ось як молодий чоловік розповідає про проблеми розвитку "шарингу"
Взято з [forum.kalush.info]

**** ****
Я не розумію, що вам не подобаетьтся в шарингу. Тощо було вище перечислено це тритина правде але правди. Нарахунок шаринга вы хочити сказати що офмційний перегляд за драконівськими цінами кращий ніж за малими. Так я признаю із сторони якості краще томущо всештаки карточка стоїть у вас вдома. Скажу зразу шаринг це вже ціла індустрія і розробки по зайшли дуже далеко і наданому етапі розвитку досяглась якості в шарінгу такої як офіційна карта. Скажу вам зразу на якість перегляду впливає якість інтернет залежить 99 процентів роботи шарінга. Я думаю що не секрет що в калуші проблема з нормальним інтернетом. Так його в досталь я згідний так він стабільний також дешевий. А ле ви не задумувалися над тим наскільки за довга у вас траса скажем до простого googole.com. А тараса велика через тощо дуже багато різних провайдерів які пее продують інет но це пів біди а основна біда в тому що дуже великі пінги до серверів (немае значиння шарові сервки) і це впливае на роботу шарінга значним чином. Скажу що до швиткості у вас можее бути хоть 100 мб в секунду але пінг великий і шара буди тупити.
Тому хочу сказати що всі роботи і напрацюванян у нас ведуться з цілью максемально покаращете сервіс. Також неслід лякатися різного обладнання длч перегляду шари скажу якшо воно продаеться заначеть воно провірено в роботі. Хочу ще сказати про протокол жпрс він ніяк не впливае на картинку і взагалі на якість прийому сигналу звуку зображення роздача ключів за допомогою шарінга не впливае це стосуеться як і інету через жпрс так і стабільного інтернету. Наякість може впливати тільки якість самого інтернет з'єднання. Я думаю шо не слыд пояснювати вище зазначиний пінг адже він грае велику роль в якості роботи даного сервісу.
Аще на яякість перегляду впливае люцький фактор а саме:
Всі ми хтомае безліітний інтернет насвоїх компюторах ставим закачки торентами емулями і другими качалками так майте аувазі всі ці трекири якщо іх правельно не настрохти і ними злвживати (стосуеться торента) то вони значно впливають як і на швиткість інтернету так і на пінги до сервера .
Оце вісловлення було виключно з моеї практики і на мою думку



***** ****** ******


Ви тут не всюда праві окрім законості такого перегляду.
Так я згідний це порушиння із сторони закону і сильно відображино прушиння авторського права. Я розумію що ви нехочити щоб я розмістив рекламу на вашому форуиі і ви на це маете повне право оскільки це ваш форум.
Нарахунок шарінга скажу ціль даної тихнології не є нанести якись збитки компанії ні вякому разі. Це являе собою просту і дешеву технологію переглду тедлебачення . Якщоб небуло напрацювань в цій галузі наврячи ми моглиб задовільняти себе тим що ми маемо зарас. І ніхто нікому не забороняе купляти офіційні карточки для получиння послуги. І я рахую що це неє нанесення збиткі любому з провайдерів соутникового телебачення. Я рахую навпаки що за допомогою такого методу доноситься телебачення до всіх слоїв населення. І це являе собою рекламу для провайдера сопутникового телебачення адже людина дізнаеться що можна переглядати офіційно і в якійсь мірі в кращій якості і може передстати перед вибором ціна якість адже ж люди які собі можуть позволити офіційний перегляд. А втому що ми можим заробити якісь кошти на цьому нема нічого поганого так як треба мати якийсь стимул для роботи.
Ну і на кінець задумайтис просто для себе. Зарас в калуші є дуже багато інтернет провайдерів різних зарахунок яких здешевився доступ в інтернет. Так скажіть будласка чому ті провайдери які працють офіційно і мають право на продаж інтенету не знищуть меншихпровайдерів які перепродають інтернет?
Ащоб було понятно росповіи на прикладі з ого. Від тоді як появилось в калуші ого мудрі люди старалися якось зробити так щоб можна було користуватися ого але дешево і ще прицьому мати якийсь дохід. Так чому ого їх не зїло і деякі до тепер працють і розвиваються. А того шо поперше небуло закону а подруги небуло вигідно особливо це стосувалося нашого региону. І заразнічого не зробить того що йоу не вигідно. Тимбільше уних е тарифи для бізнису офісні с правом на продажу. Так скажіть аони теж зацікавлині захистити свої пава????
І зверніть увагу зарахунок цього пішло знижиння ціни на інтернет це як для споживачса не е погано таксамо як для провайдера того що він получае більши кліентів які платять стабільно і немалі суми задумайтися !!!!
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.90036511421204 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …