Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51046
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Дякую, п. Ноель, за персональний відгук :)

(Рецензія на твір: ***, автор: Noelle Daath)

© Кока Черкаський (94.248.60.—), 06-12-2008
Ви пишете:

"Я не акцентуватиму на тому, що Ви, пане Черкаський, казитеся, бо сприйняли вірш Карпового як наїзд на Ваше Чесне Ім’я. Принаймні половина ГАКу, хоч на хвильку, але сприйняла цей вірш так само (і слава Богу!). :) "


ви не маєте абсолютної слушності.
Я не казюся. Моя стаття стосовно доцільності вживання матюків у художніх творах була абсолютно витримана і мала навіть деякий науково-подібний, а також методологічний і рекомендаційний підхід. Хто захоче керуватися у своїй творчості сформульованими мною критеріями - будь ласка. Хто не захоче - теж будь ласка, точніше - "скатєртью дорожка".

Що ж до згаданого вами автора і його вірша, то я не вважаю їх настільки вагомими і помітними, аби здіймати через них такий галас. Я висловив щодо них свою думку, бо маю на це право. От і все. А хто хоче заткнути мені рота, той впіймає облизня, чи вже впіймав. А згаданий вами автор має право на свою точку зору і на свою позицію. Так само, як і я, і будь-хто з авторів інший.

"Якби Ви, шановний Коко, уважно читали вірші Карпового, то помітили б ..."

Я не люблю читати чужі вірші. Особливо вірші згаданого Вами автора. Якщо я й читаю якісь вірші, то виключно через те, що мені особисто імпонує їхній автор чи авторка. А згаданий Вами вірш згаданого Вами ж автора я прочитав лише через те, що цей вірш дуже тривалий час знаходився на піку обговорення і зібрав багато відгуків та рецензій. Просто взяла верх цікавість - що ж то за такий геніальний твір? Проте коли я побачив, що приблизно 80% рецензій та відгуків на згаданий вірш займають посилання нахуй автором своїх рецензентів та породжена цим словесна перепалка між ним та ним_посланим_нахуй, то я був дуже розчарований. Тому для того, щоб трохи знизити напругу і щоб діло не дійшло до мордобоя, я вирішив написати цілком виважену, максимум об'єктивну методологічну статтю. На жаль, я помилився, не слід було цього робити, бо, як говорить народне прислів"я, "горбатого могила справить". Тож всі, кому здалося, що я написанням своєї згаданої статті роблю спроби заборонити їм матюкатися де попало і де не попало, можуть розслабитися і продовжувати у тому ж дусі.

Решту вашої маячні, шановна пані Ноель, аж якось не хочеться коментувати. Крім цитати зі Станіслава Лема, ви не спромоглися ні на що розумне.

Якщо деякі знакові постаті на ГАКу дозволяють собі жити за принципом "нє учітє мєня жить, і я нє скажу, куда вам пайті", і Ви, шановна пані Ноель точку зору таких "постатей" підтримуєте, то я у такому разі залишаю за собою аналогічне право реагувати на Ваші дописи стосовно особисто мене. Так що добре подумайте і зважте, чи варто писати мені відповідь на цю рецензію.

К.Ч.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.3054089546204 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …