Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51052
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Ростиславе, я знаю, а Ви?

(Рецензія на твір: Гонгадзе: Ви маєте знати більше!, автор: Ростислав)

© , 23-09-2008
Мав особистий інтерес прочитати Ваш текст, бо так сталося, що особисто знав покійного і, як виявилося після прочитання Вашого тексту, таки знаю набагато більше, ніж Ви написали.

Обурення й огида – це основні почуття, які викликало в мене читання цього тексту. Вражає не тільки відсутність саме знання суттєвих фактів тієї справи, про яку взялися писати, але й ідеологічна упередженість. Чого тільки варто дивне поєднання двох грузинських прізвищ. Мабуть, забули додати ще одне – Джугашвілі, або продемонструвати своє блискучі антропонімічні знання та засвідчити прихильність миродерчим блазням – «рятівникам» остенців і абхазців?

У Вашій країні молодого й енергійного журналіста вбили тільки за те, що він почав проводити журналістські розслідування стосовно правлячої групи президента Кучми, його олігархічно-напівбандитської зграї. Якщо це Вас не бентежить – то що тоді знаєте Ви?

З якою метою Ви написали цю статтю, які такі знання Ви можете запропонувати читачеві? Яке значення має етнічне походження загиблого журналіста? На моє глибоке переконання, він був набагато палкішим патріотом України, ніж сотні тисяч якнайщиріших «енків», якім усе це до дупи.

Далі наведу першу-ліпшу цитату й спробую відшукати в ній хоч дещицю знання чи сенсу:

Гроші, державні звання, тіло без голови, - це далеко не весь перелік тої «спадщини», яку залишив нам по собі «відомий» журналіст.

Ростиславе, насправді спадщина Гонгадзе – це по-перше заснована ним і Оленою Притулою «Українська Правда», найбільш поінформоване та виважене, найбільш впливове та об’єктивне інформаційне джерело політичного життя України, і по-друге - двоє осиротілих дівчаток-близнюків Соломія та Нана. Усе инше, що Ви перерахували у процитованому реченні вище – це, перепрошую, сон рябої кобили, що жодного стосунку не має з реальною особою загиблого. Усе те – пізніше нашарування псевдопафосного бруду, яке не має жодного відношення до реального Георгія, і яке найчастіше розпатякується «знавцями», які насправді нічого не знають ані про Гонгадзе, ані про «Українську Правду», ані про реальний стан за лаштунками кучмівської України.

Що ця людина зробила настільки героїчного та сподвижницького, щоб співати їй оди та хвалебні статті?!

Якщо Ви дійсно не знаєте, що зробила ця людина, то навіщо було взагалі писати про це? Нмсд, варто спершу вивчити якомога глибше предмет своєї статті, а тоді вже братися до писання й висловлення якихось поглядів. До речі, хто Вас примушує називати звичайну журналістську діяльність героїчною чи сподвижницькою? Чи хтось змушує співати оди й хвалебні статті? Нмсд, вони так само зайві та недоречні, як і поверхневі й неглибокі, ідеологічні упереджені тексти, на кшталт Вашого.

Може, тоді я почну відчувати себе покидьком, ідіотом, який сліпо не шанує пам’ять героя ( а й справді героя, - адже Георгію Гонгадзе присвоєно звання Героя України – посмертно)?

Можете, Ростиславе, починати вже …

Георгія вбило те саме чмошне бидло (з чудовими українськими, а особисто для Вас, Ростиславе - негрузинськими прізвищами), що й давало наказ на його вбивство, а потім те саме чмошне бидло – присвоювало високі звання й проливало крокодилові сльози перед телекамерами. До речі, ті ж самі звання це чмошне бидло не гребувало присвоювати і запеклим українофобам і деспотам, що мабуть таки більше свідчить про тих, хто присвоює, а не тих кому це присвоюється, особливо посмерто…

Ростиславе, якщо Ви дійсно не бачите чмошність усього цього бидла, яке вовтузиться довкола пам’яті загиблого журналіста, то варто замислитися чому. І спробувати знайти щиру відповідь, яка насправді не матиме жодного стосунку до Гонгадзе.

Олесь Б :(
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.8051669597626 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …