Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Як гарно!!! ДЯКУЄМО ЛЮБОМУ ГАКу :)))

(Рецензія на твір: Про Львівський Форум–2008 (оновлено, оновлено), автор: Myroslava)

© Оксана Яблонська, sevama, 15-09-2008
Усе було просто чудово! По-перше, завдяки ГАКу й Миросі ми ранешті побачили свої прізвища :)
По-друге, дуже гарна невимушена атмосфера спілкування, прикрашена жартами і м'яким ненав'язливим піаром літресурсу.
По-третє, а може і по-перше, уже рідний зелений запорожець під стінами палацу Потоцьких привертав увагу, а дотепи братів Капранових та їхні книги не залишали байдужими нікого. Ми доволі часто снували поруч, я придбала собі книгу і отримала автограф (бо на прес-конференції книгу узяла для колеги, який не зміг прибути вчасно). Люди підходили і підходили і з вдячністю отримували книги та автографи авторів.
Першого дня ми за програмою літфесту відволали (перепрошую, виголосили) вірші у мегафон із найвищого місця центру Львова - міської ратуші. Із найвищої оглядової площадки ми виголошували твори авторів севами. Яка це була насолода - дивитися на місто і читати твори! У повітрі висів дощик, соковите повітря повнилося вогкістю і це додавало сили і начисто відмітало втому, натопану подоланням 1001 сходинки наверх )))
Потім ніч поезії, прогулянки Львовом (пошуки здорової їжі, спілкування, знайомства, ніч у гуртожитку), ранок...
Вранці другого дня доприїхали решта поетів, ми з радістю гайнули на декламацію до рибальського куреня, де знайшли наших ГАКівських віртуальних улюбленців і перезнайомилися вживу. Мирослава чудово вела виступ, незважаючи на холод, який вкрадливо і підступно огортав звідусіль. Усі мерзли поруч, та допавшися до мікрофона, відразу забували про температуру довкілля і тішили слухачів та глядачів забавою.
Звісно, найбільшою втіхою була презентація книги Владюші - такого видовища треба було пошукати! Він декламував настільки натхненно і театралізовано, що я не втрималася і почала знімати відео. А штативом ми уже розжилися, то й відео уже набагато краще - не сіпається, усе гарно видно.
Після Владюші виступили усі, хто прибув (хочеться сказати "Встидайтеся відсутні!", бо було чудово!), я запам'ятала, як виступали Phoenix, Тата, Любов Долик, Танюха, Владислав Біляченко, Зоряна Биндас, Макс Непорада, Каріна Тумаєва, Анна Сазанська, Стрельченко Сергій, і, звісно, Оксанка Яблонська, щоправда на останню картка пам'яті була переповнена.
Еротично і невимушено лунала поезія у виконанні Макса Непоради та Владислава Біляченко, Люба Долик потішила м'яким виконанням творів, Анна Сазанська легко і вкрадливо прочитала свої вірші, Стрельченко Сергій викликав зацікавлення своїм виконанням урбаністичних творів, Тата Рівна іронічно і звабливо дозволила продегустувати свою поезію, Зоряна Биндас філософськи виконувала свої твори, Phoenix поділилася любогв'ю до свого міста, Каріна Тумаєва сколихнула урбаністично-патріотичними емоціями, Танюха жартівливо дозволила підслухати розмову юнок, Оксанка Яблонська прочитала найкращу свою лірику, а Оленка Рибка у цей час брала інтерв'ю у Каганця :)
А увечері, находившись форумом видавців та скупивши майже усі цікаві книги (яких було безліч, деякі книги уже продавали зі зн6ижками, деякі уже і дарували), ми примчали у театр "Воскресіння", де насолодилися затишною атмосферою, натішилися виступами Миколи Шпаковського і... (сорі, шклєроз), Андрія Деревенка, Теда Лещака, Тараса В'єнца, репліками (напевно) Іздрика (бо йшлося про "Четвер"), змушені були посеред виступу Теда мчати на потяг і ледве на нього встигли... Ех, пора у Львові зробити метро, щоби легко і швидко добиратися на вокзал, не втікаючи із виступів друзів.... Нам дуже сподобався зал театру і сама атмосфера... Такий затишок, що ми зі скрипом мусили заставити себе ти звідти.
І такий я собі зробила висновок:
Форум видавців слід проводити не 4 дні, а тиждень, щоб встигнути оглянути місто, познайомитися, наспілкуватися, переглянути усі новинки літератури та пригадувати згодом увесь рік ці чарівні спогади...
А поки, наше уклінне "ДЯКУЮ" за організацію і запрошення :)
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.80228805541992 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …