Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51031
Рецензій: 95776

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Комікси назавжди, або якщо не знаеш не пиши(((

(Рецензія на твір: // 300 спартанців //, автор: Іван Лузан)

© Костенко Олександр (82.207.2.—), 12-08-2008
Насправді класних американських фільмів вистачає. Як власне і поганих. Наряду з блокбастерами компанії-мейджори виділяють гроші і на десятки малобюджетних драм комедій(зовсім не тупих), мелодрам триллерів тощо.
"Ширпотреб на нашому телеба-
ченні разом з зомбуючою ідіотською рекламою тепер ста-
новить не менш ніж 75%." - звідки така точність ви ведете статистику????))))
"Техаська
різня бензопилкою-3" - взагалі перший фільм вийшов ще якщо не помиляюсь у 70-х роках минулого століття, доречі на реальних подіях так само як "Кошмар Аментівіля", "Пилка",
"Ганнібал"- знятий по книзі так само як "Мовчання ягнят" та "Червоний дракон" - це ціла серія про лікаря-людожера, "Термінатор-3" - а чим ця назва вам не сподобалась "Термінатор" та "Термінатор - 2" чимось краще, згоден фільм гірше за своїх попередників, "Вбити Білла" - ну це Тарантіно - великий шанувальник фільмів 60-80-х років. Коли в модним у кіно були східні бойові мистецтва - Брюс Лі, Чак Норріс тощо(це щодо кінця 70-х початку 80-х). Як потрібно було назвати це кіно - " Поцілувати Біла")))).
Йдемо далі, те що "300 спартанців" знято за мотивами культового комікса Френка Мілера "300" це вже попередні рецензенти розповіли. Спартанці нікі не герої, а доволі таки жостокі воїни - наприклад досить згадати їхні щорічні війни з ілотами(рабами), які вони влаштовують заради забави. тіпа "отработать удари". Хоча хлопці хоробрі це 100%.
Старі фільми проспартанців теж грішать історичними неточностями, наприклад крім спартанців, там ще було тисяч 10 греків з інших міст. Чому цього ніде не показують???
Ксеркс у пірсінгу річ для того часу нормальна, у персів це було круто та модно і статус показувало.
ВІзуальна картинка доречі не погана і оригінальна. Відображає коміксовий малюнок. Натурних зйомок там не було все відбувалось на зеленому фоні, а вже потім домальовувалось.
Раджу вам не дивитись серіали по телевізору взагалі, от від них найбільше зло. Їх круть щоденно на всіх каналах, крім спортивних та типу Діскавері і Анімал Планет.
Секс, наркотики, вбивства - це наше життя, і від цього нікуди не дітись. Звичайно краще дивитись казки, але на вулиці ти не врятуєшся закляттям Гендальфа, дерева зараз не ходять як колись і люди змінились.
Після важких буднів хочеться розслабити мозок і подивитись кіно з вражаючими спецефектами, посіятись з тупих американських приколів, полякатись, покричати зі страху - нехай в крові побільше буде адреналіну. На кров подивитись.
Це абсолютно нормально. Проблема в тому, що діти мають доступ до жорстокого кіно у кінотеатрах, магазинах продажу дисків(нважливо яких піратських чи ліцензійних).
У нашій країні не важливо який рейтинг має фільм R(до 18 років перегляд не дозволяється) PG-13(дітям до тринадцяти у присутності батьків) чи ще якийсь.
Розумна людина не буде дивитись Рембо 4 якщо він не спеціаліст або просто ностальгія за старим кіно зі Сталоне.
Якщо не хочете крові дивіться наївне радянське кіно, старі європейські та американські фільми. Читайте побільше про кіно, слідкуйте за новими фільмами і повірте ви знайдете багато якісного, цікавого, а головне розумного кіно.
Хай щастить. А твір ваш, вибачте за правду, просто думки гнівно делетанта, такої собі стораї бабусі, яка гнівається коли онука замість спідниці одягла штани, бо їй так зручно, а не того що молодіж зараз розпаскудилась.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85098004341125 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …