Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51044
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Рецензії

п'ятий, п'ятий, я десятий...

(Рецензія на твір: Кар!, автор: koka cherkaskij)

© Щєпкін Сергій, 04-02-2023
Дуже сподобалася Ваша розвідка, я в розвідці з Вами) і давно
Можу додати таке:

1. Розповідати зараз про те, про що розповідаєте Ви, та тим, хто цього не відчуває/не вірить/ні разу не про це не чув/не думав - це як до вогнища з первісними людьми принести магнітофон з різноманітними касетами - може бути все, що завгодно, як в один бік, так і в другий; або це як у 1985 році доказувати комусь, що десять мішків платівок можна вмістити в сірникову коробочку. А пройшло всього-навсього 30 років.

2. Якщо всередині горить, пече, або тліє - писати треба, і тим його гасити. Якщо почнеш розпалювати вогонь сам - обов'язково буде пожежа із того, що не тоне, і вона обов'язково тебе так чи інакше поглине чи втопить.

3. "Каркуни" бувають сильніші і слабші. Сила їх залежить від того, наскільки вони використовують свою волю, в усіх значеннях цього слова. АЛЕ закономірність наступна (чисті математичні закони): - самий найсильніший "каркун" НЕ використовує свою ВЛАСНУ волю ЗОВСІМ. Ну і вниз. Гарний "каркун" тільки може НАЗИВАТИ (а не вважати) її своєю, але він про це знатиме.
Це дуже незвично, вле та невідома сила, воля, шукає не автора, не винахідника, не придумщика - вона шукає ШЛЯХ. І якщо людина настільки розумна, що натрапивши на цю жилу, не зійде з неї, - то вона житиме в раю, бо потім, чим далі вона заходитиме, тим нерозумнішим буде звернення з того шляху. Ця жила трапляється кожному і не один раз, і починається вона з "Не вбий, не вкради, не збреши", але ЗОВСІМ не так, як розказують в церквах, в школах, в телевізорі. Чому поряд із геніальними композиторами бувають геніальні крадії, вбивці? Ніхто так не розказує, як воно є насправді з багатьма людьми! Ніхто! Мовчать! Ніби заборонена тема! Зараз прийдуть із таємного ордену і вб'ють!

4. Від того, що дуже мало, критично мало, приречено мало людей розуміють п.3 так, як розумію його я, - а це, власне, все наше життя взагалі, хоч в сім'ї, хоч в місті, хоч в країні, хоч на планеті) - ото від того я мізантроп. Мізантропія сильно викривлює мій рай, але у Вашій цій праці я ніби бачу відбитки людини, яка базою повинна бути для теперішніх живих.

Дякую, на моєму небі побільшало)
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78651213645935 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …