Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51052
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7315, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.16.254')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Поезія глибоко натхненна лірика або просто з любові

Усмішки

© Theodore Gryvna, 26-11-2007
Сонячний день. Усмішки довкола. Я чекаю на тебе. Ти прийдеш? Так, я знав! Ти мене любиш? Так, я знав. Мені так добре, так затишно. Приємно, коли біля тебе чарівна людина. Чарівна душа. Чарівне Серце. Воно б’ється так тихенько. Але так приємно. Приємніше, ніж мільйони інших сердець. Ти королева? Ні, ти королева королев. Ти ближче ніж небо. Ти тепліша, ніж зірка. Ти гарячіша, ніж тисячі зірок. Всі думають, що ти недосяжна. Але ж це не так. Ти. Ти така близька. І ніскілечки не далека. Ти світишся. Але це світло бачать не всі. Хоча це світло найяскравіше. Чи може ні? Ні? Так багато хочеться сказати. Сказати красиво, донести до всіх свою любов, твоє тепло і неймовірне добро. Добро? Чи нескінченне щастя? Щастя, яке витіснить будь-яку печаль... Напевне. Я люблю тебе? Ні. я безмежно закоханий в чарівну істоту, але сам не знаю в яку. Любити тебе, але не знати тебе... Це ж треба... А може ми знайомі... Може.. Може Познайомимось... Я дуже хочу до тебе, а ти дуже хочеш до мене.. Але ми не можемо... Чи може можемо... Я не знаю хто ти, але кохаю... Я знаю хто ти, але кохаю... І... Так цікаво... Усміхаюсь... Як зрозуміти все... я дійсно кохаю... Чи я обманюю себе?.. Ні. Я чесний у почуттях. Не знаю чи це так, але я хочу щоб мої почуття були чистішими за найчистішу воду... Кришталь... Сльоза... Сніжинка... Метелик... Подих вітру...   я чекаю повідомлення... Або... Я просто чекаю... Тебе... Неповторну... Завжди... Лірика... Час... Почуття... Задумайтесь... Прислухайся до звуку серця, яке б’ється всередині тебе... І до сердець мільйонів інших... Ближніх... Я справді хочу до тебе... Зараз... Я йду... Ти йдеш-летиш... Прислухаймося до своїх сердець. Чекаю...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

хлопці теж на таке здатні!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Світлана, 26-11-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1988921165466 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …