Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50933
Рецензій: 95688

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 37944, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.235.6.60')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Поезія Вірш

хер_ментам_блюз

© Татчин , 01-03-2014
з авітамінозним тріпом нічого не кінчається, mon cher, бо після Херсону було ще стільки всілякої лабуди! за нашим палаючим потягом, як перетягнуті струни, рвались мости. а в сусідньому купе якась жінка несамовито шептала – іще-е... іще-е-е! чи не від цього в sunshine-сплетінні саднить і нестерпно пече. ну, скажи – хіба не від цього в мій літерний мозок крововиливаєшся ти!?
де був Херсон,
лишився хер.
чи це був сон?
і ще – музон.

за анемічним тріпом – за цією оболонкою повного зречення, так легко сховатися, тупо лавіруючи між ніким і нічим: покласти вірші на музику, чи покласти на вірші й на музику – а чи /а чи? у рукописі квітня – ми передостаннє підрядне речення, в якому [після коми] вже хтось інший тебе за плечі обійняв. о-о! не замовкай, моя гітаро, посеред цієї пустелі хоч ти не змовчи!
а де менти,
то там – не ти.
між нас – мости.
не відпусти!

авітамінозні наслідки відтепер остаточно непрогнозовані. іскорка серця тліє з багатьма, але розгорається – тільки з єдиними! цю аритмію, ці римовані потуги аж ніяк не назвати словокартинами. відпущу їх за музикою по олов’яній небесній повені. і що для мене цей словокрововилив – якщо не любов... а – ні: ляжу на спину – дивитимусь в повінь, і ні разу не кліпну – не кліпну го-ди-на-ми!
і – хер ментам!
а ти не там.
візьму там-там
і аз воздам!

і куди тому тріпу до пекельного блюзового авітамінозу! відтепер тріпу – тріпове, а блюзу – блюзове: на повню вити! за перетин кордону від себе до себе розраховуються словесним митом! ці татуйовані листочки – ці паперові гори – ці рукописні стоси! і як тільки справляється із цією навалою чоловічий мозок, якому й потрібно – хоч зрідка бухати, щоночі лабати, і завше – любити...
бо там де я –
любов моя.
і ще конья...
і ніх[...].


.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Сергій Двірний, 29-12-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81312298774719 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …