Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 28152, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.117.76.7')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Поезія Конкурс

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКУ КОНКУРСУ "НЕКОРИСНІ ПОРАДИ"

© Віктор Чубенко, 01-03-2011
Що ж, шановні мої, збіг термін подання робіт на наш спонтанний конкурс на тему НЕКОРИСНІ ПОРАДИ.
Як і обіцяно, підвожу підсумки і публікую результати.

Гадаю, що автомобілісти згодяться з ОЛЕКСІЄМ ГАНЗЕНКОМ, і скористаються його некорисною порадою: якщо довелося десь, щось, когось полизати (облизати), сказати дружині, що лизав капот машини. І хоч дружина все ж таки не повірить (такі вони вже вродилися, недовірливі), порада є, а годиться вона чи ні, вирішувати вам.

Тему продовжив МИКОЛА, який, як виразник сучасних поглядів на міжстатеві стосунки, надзвичайно яскраво описав певну пікантну ситуацію, яка може статися з будь-ким. Хоча, на жаль, все ж не зазначив: а що ж робити, коли цей хтось почне цілувати тебе у провулку? Судячи з фінальних двох рядків, герой приперся додому не сам…Другий епізод, де конче необхідна порада: як пояснити дружині появу ще одного Сергія?...  

Щодо ще однієї поради Миколи: мало надряпати слівце на машині, варто мати про запас ще й пару слів на адресу господаря тієї машини. А я б додав ще, що все це можна проробляти, якщо вмієш добре бігати. То ж не завадить ретельно готуватися до цього славного епізоду – ходити до спортзалу.

Порада ЗОРЯНИ теж видається вельми корисною, адже є практично інструкцією з техніки безпеки для львівських туристів. І ще все залежить від розміру тієї австрійської ліпнини, можливо, може лишитися не лише гулька, а й мокре місце…

Піклуючись про здоров’я чоловічого населення, ГНАТ ДАРНИШИН, все ж дає їм очевидно НЕКОРИСНУ пораду – пити на похмілля не пиво, яке, як відомо, допомагає, а кисляк, який не стільки знімає похмільний синдром, скільки характеризує пияка з позитивного боку. Крім того, той самий накислячений суб’єкт ще має купити їй червону ружу, чим остаточно може викликати підозру про «білу гарячку»… А могло ж бути як завжди: зранку, з друзями, у пивбар, і жодних тобі квітів, навіть на 8 Березня. Справжня НЕКОРИСНА ПОРАДА!  

Пан МИКОЛА ЦИБЕНКО повернув нас до початкової теми – поцілунків. Тільки пише він тепер про те, де не варто цілуватися. А де ж варто? Виявляється, у Кривому Розі, і лише тому, що там чомусь не ростуть роги? Чим не офшорна зона для тих, хто не проти стрибнути у гречку? А там ще й Полтава, Одеса? То ж я і дивлюся, що у мене досі не виросли ( хто не знає, я – з Полтави). А далі пан Микола продовжує тему АНТИ СНІДу, і рекомендує цілуватися через надувну кульку. Забув тільки пан Микола вказати, чи потрібно при цьому кульку надувати?  

Поради пана ВОЛОДИМИРА СІРОГО стосуються здоров’я і сімейного благополуччя. А ще він розкриває тему модного одягу, бо радить не соромитися, а одягти голу дружину у тілогрійку, очевидно з метою збереження власних сил: без тілогрійки може ще що й було б, незважаючи на стид, а от у тілогрійці дружина мабуть не така вже й приваблива. Певно, можна вважати ї їх некорисними, бо так недовго і розхитати жіноче терпіння…

ЛЮБОВ ДОЛИК охоче ділиться порадою – полюбити програміста. Невже має власний досвід? Як би там не було, з огляду на специфіку професії і особливості образу життя програмістів, її порада сприймається як дійсно некорисна.  



А ось ОЛЕЗЯ ЛЕВКІВ так і не дійшла до поради, хоча її і потребують політики-перці. Чи може, порада могла б стосуватися народу, який би отримав інструкції щодо того, що робити з політиком-перцем, що стоїть перед тобою зі спущеними штанцями?  Шкода, що доводиться додумувати, хоча могло б вийти  цікаве некорисне продовження.

Пані РАКЕТА дає дуже некорисну пораду крутим мужикам, яка, вочевидь, не виведе їх на шлях святого тверезенника. Задля їхньої користі !

Пані ОЛЕНА ЮКІШ виступає від імені працівників хімічної промисловості, і радить, як зекономити на дизайні одягу. І дійсно, варто поставити слово ПЛЯМА у множині, і виконати всі її поради, то яка ж краса постане перед нами. І все – 2 в 1: і ситий, і модний!

Пані ТА ЩО МАРИТЬ, можна сказати, написала цілу главу з Кодексу про працю. Треба б її послати до нашого уряду, як для впровадження у законотворчість, так і для застосування на практиці у своїй трудовій діяльності. Там є кому сказати у вічі…

А ось МИХАЙЛО КАРАСЬОВ радить ТВОРИТИ, щоб залишитися в пам’яті сучасників (і сучасниць) молодим і гарним. Що ж, цілком можливо, особливо, якщо назване слово розуміти в широкому контексті!

Поради  від GEORGEа побороли всіх за своєю насиченістю і … правильністю. Ну хто ж буде сперечатися з тим, що не потрібно пити моню з під корови і закушувати огірками? Та й не слухати правил – теж непогана порада. Якій автор, вочевидь, слідує, бо якщо це так, то в житті він таки досягне успіху.  

А от ТАМАРА ШЕВЧЕНКО обмежилася однією порадою, яку належить виконувати всім, хто хоче потрапити до клубу мільйонерів. Ця порада чимось схожа на погану прикмету: не свисти – грошей не буде! Як то кажуть, ті ж таки [цензуровано], тільки в профіль…  

Але досить слів і дифірамбів, з цього місця коротко і по суті.

Моя непідкупна суддівська натура вимагає від мене віддати одну гілку пальми першості ОЛЕНІ ЮКІШ за не корисні поради створення, вирощування і збереження плям.
Другу гілку тієї ж таки пальми урочисто і під фанфари вручаю ТІЙ, ЩО МАРИТЬ за вельми некорисні поправки до Кодексу про працю.
Третю гілку ( та скільки ж їх?!), поступово обриваючи пальму, отримує ТАМАРА ШЕВЧЕНКО за поради олігархам і олігархикам.
За що вищеназвані пані і отримують комплект з двох дисків: « Я гуляю по Полтаві» та
«Пісні про Любов, або Нова історія Золотої Рибки». Прошу Вас написати на мій
мейл : benko@kontakt.com.ua ваші поштові адреси, щоб я відіслав подарунки.

Вибачте, але гілки скінчилися, лишилися листочки, якими я хочу відзначити внесок усіх, хто взяв участь і лише трішки недотягнувся до володарів гілки. Наголошую – УСІХ!
Тому всіх, хто взяв участь у конкурсі, прошу теж написати на мій мейл:  benko@kontakt.com.ua Ваші поштові адреси, на які я теж відішлю подарунок – диск з записом музичної казки-феєрії  «Пісні про Любов, або Нова історія Золотої Рибки».  
А пану Миколі Цибенку, який вже має його, обіцяю прислати книгу моєї подруги, полтавської поетеси Марічки Бойко, постараюсь з автографом.

Все!
Сподіваюся, нікого не забув, не образив?
Віктор Чубенко, з почуттям виконаного обов’язку…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Ось так!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Микола Цибенко, 01-03-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78786182403564 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …