Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 9250, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.58.151.231')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

Казка про злу дівчинку (Із циклу «Інші казки Кривавого Зіпи»)

© Зіпунов Михайло /ZIPA/, 22-04-2008
Жила-була маленька дівчинка, та звали її... а зрештою, ніхто нікуди її не звав. Бо ж злою була дівчинка не по роках. Тому ніхто з нею не дружив, бісиків не пускав, за коси не смикав і за стіл не запрошував. І в результаті дівчинка ця, і так від природи зла, з роками ставала все більш і більш злющою. Дорослим грубіянила, у транспорті місцем інвалідам не поступалася, до кінотеатру завше з колою та попкорном ходила і постійно капості іншим людям робила всілякі.
Запальничкою у ліфті кнопки пластмасові підпалювала... Та й сам ліфт частенько застрягав з дядечками та тітоньками різними не без участі Злої Дівчинки. Кішечкам полюбляла консервні бляшанки до хвостів прив’язувати. Батькам пиво водою розводила. Кабелі електропередач перерізала не для того щоб на металобрухт здати та грошей заробити, а просто через характер свій паскудний. Любила ще годині о другій-третій ночі набрати на телефоні якийсь номер та з єхидством поцікавитися: „Що, блін, не спиться?”
Ще ця дівчинка постійно доносила у податкову на всіх сусідів. Взимку замки у гаражах водою заливала. З вікна яйця жбурляла по машинах, що повз проїжджали. У школі списувати нікому не давала, а сама, на зло всім, вчилася – тільки на відмінно! І ябеда була, яких світ не бачив.
З віком характер Злої Дівчинки тільки погіршувався, а об’єктами її капостей ставало все більше й більше людей.
У податковій вона вже на пів ставки офіційним інформатором підробляла. Щоправда і робітникам податкової не солодко приходилося. За рік – трьох начальників звільнили та половину працівників премії позбавили. Під час виборів Зла Дівчинка займалась фальсифікаціями. В інтернеті на форумах гидоту матерну писала, і в чужих ЖЖ капостила всіляко.
А всім, хто фізично слабший був, - взагалі проходу не давала! То кульку повітряну дитині цигаркою лопне, то песика або кицьку на очах у малечі за хвіст розкрутить і на дерево закине. Воно там мявче чи гавкає, а Дівчинка Зла знай собі посміхається. І я ще мовчу про брутальні фізичні дії, яких також вистачало.
Виросла дівчинка, стала по телевізору рекламу про Аріель та прокладки крутити. Машиною коли їздила – так і хтіла пішохода-роззяву збити, та не до смерті – щоб іще помучився, і втекти. Хабарі чиновникам давала, щоб потім звинуватити їх у корупції. Купила газету і кросворди в ній почала друкувати з неправильними відповідями та пикою своєю злобною на першій шпальті.
У парламент навіть хотіла балотуватися, але тут терпець у добрих людей урвався.
Зібрались всі добрі люди, які від Злої Дівчинки постраждали, зкинулися та найняли Доброго Кілера.
Добрий Кілер Злу Дівчинку і вбив.
А все тому, любі мої, що Добро завжди перемагає Зло!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Знаю я цю злу дівчинку...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Арлекін, 25-12-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© А було все так..., 25-04-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Noelle Daath, 23-04-2008

:)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олег Derim, 22-04-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1874949932098 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …