Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8925, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.16.81.94')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Інтроспекція

Восьмий смертний гріх

© Zair, 03-04-2008
Вже десь годину лежить без руху, без пульсу, без думок і без реакції зіниць на світло, не треба лякатись і перебільшувати : «ВМЕРЛА!» (далі за сценарієм банальності: на-кого-ти-нас-покиииииинула-ми-тебе-ж-любилиииии), просто зламалась…
Фес лежала на ліжку в позі ембріона – спроба захиститись від чогось – наївна і безглузда , як і все інше, а може просто хотіла зігрітись. За вікном падав сніг, часом  реверсивно  - падав у прірву неба. Скляні  сірі прохололі очі були широко відкриті і погляд ковзав  на вікно, проходив шибку наскрізь і гинув в заметілі безвісти …кажуть, душа перший час залишається у тілі, і бачить…багато всілякої дурні кажуть! На ліжкові лежав коцик:  Фес не вкрилась ним. У кімнаті було досить прохолодно, вікно ледь-ледь прочинене. Біля ліжка – альбом фотографій, чашка гарячого колись шоколаду, книги, вимкнутий мобільний, таблетки.
Ні, вона не вмерла, не треба так казати. Ш-ш-ш!… «…The dreamer is still asleep…», як шепотіли Coil .
Прозора шкіра гаптована сіткою голубих вен з королівською кров»ю, що виступила візерунком по краєчку вуха замість срібних сережок з яшмою – все одно гарно. Нігті зламані у метафізичній спробі вибратись зі свого вічного виміру – кімнати на 5-му поверсі з портретом Фес у теплих тонах на холодній стіні.
А сніг злітав з невдячної землі, повертався у вирій. Шкода Фес ніколи не вірила... навіть коли Він одного зимового вечора під небом кольору компоту з вишень перестрів її біля під»їзду і змусив подивитись у свої темні очі. Тоді Він сказав, що хоче, щоб вона залишила дитину, казав, що кохає її, Фес... Чомусь маловірство не віднесли до "смертних" гріхів, а дарма.  





Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Це уривок?

© Олеся Кравчук, 03-04-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.8550660610199 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …