Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8832, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.22.171.136')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Вмію я сдєлать дєвушці празднік

© Віталій Дерех, 27-03-2008
- Вітаю всіх женщин з восьмим марта та дарю алі рози! Я не видів ще такого прекрасного существа, як ви, дєвушкі. Кожний день ви заставлєєте мене повертать до вас свою голову й знімать із голови свого чорного кашькета, щоб стерти піт. Ви заставлєєте мене двігать соїми ногами в такт похитування ваших бедр і голосно вимовляти, нє, бистріши вишипувати звук “шчццц”! Щоби обратити ваше вніманіє на себе! Я вас всіх люблю! Всіх, ну, кромє етіх, шо мене биком називають...
О, як я кльово дєвок замаланюю! Тепер вони всі, напевно, мої будуть! Ну да, хто ж їм ще на восьме марта цвіти купе? Представляю їхні високі каблучки з обдертими кінчиками, що приближаюцця до мене! Ух, їх зачудував мій заклик “шшццц!” вона розвернуласі та йде до мене! О! Її густо нафарбовані такою жирною смачною яркою помадою губи! Сині разводи залишені тєнями углубляють до невозможності її очі! Як ана файно виймає двома пальцями сємки з газєтного пакєтіка. Як вона своїми пломбованими зубками зі слідами помади лущить ту сємочку, вбрасує ядро собі до писка й випльовує чьорну шкаралупку! Ой, мене аж возбуждають ці чьорні кусочки шкаралупки, що встрягають у помаді її губ і остаюцця там навіки! Оооо! Шас вона підійде до мене і скаже: “Прівєт, парєньок, как діла?”. А я скажу: “Нічьо так. Здристни вбік, а то я маршруткі не бачу”.
Патом ми підемо в магазін, де купим водки і ше возможно якогось вина крєпльоного. Я іщо куплю прєзіків. Може, ввечорі шось вийде туйво, ну, ви розумієте, той...
Во... потім вона зварить мені шото пожерти, поприбирає в моїй квартірі. Кстаті, водка за її щот. Бо дєвушка вона якато не очень, ноги криві. А з водкою якраз нормуль.
І хай там шо хотять говорять, але 8 Марта — хороший празнік. Можна гарно отдохнути. Ще й вихідний. Та шо тут казати, вмію я зробити дєвушці пріятно. Устроїть їй свято. А всьо остальне — то, як то, забув слово, о — чепуха!!!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Noelle Daath, 29-03-2008

А сонце сходить і заходить, навколо хати бугай ходить...

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Василь Триндюк, 27-03-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1615839004517 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …