Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8802, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.228.168.200')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Бурундучкова Пухотулька

© Віталій Дерех, 26-03-2008
Окуповую сайт, своїми недолугими новельками, які писав на свою газетку щотижня протягом якогось кавалка року. (прикиньте, це друкували!):)  
Був у мене друг Степан. Худенький, маленький, чимось схожий на бурундука. Степан був хлопцем без комплексів, але ніяк не міг знайти собі дівчину. Заробляв на життя він тим, що продавав на вулиці парфуми. Підходив до молодих людей , довго розповідав їм про перевагу стійкість запаху та всілякі знижки, поки хтось таки не здавався й не купував дорогий парфум.
Якось я йшов з Степаном парком Топільче. Назустріч рухалась дівчина. Це була велика дівчина, навіть дуже велика. Я вирішив підколоти Степана і штурхнувши його в бік, шепнув на вухо.
Слухай, це твоя половинка, — сказав я худенькому Степану. — Це можливо твій шанс, познайомся з нею.
Це було дивно, але степан мої слова сприйняв серйозно. Минувши дівчину він обернувся і став її доганяти, шукаючи щось у кишені. Я намагався стримати друга, але було надто пізно.
Тільки зараз і тільки сьогодні, для вас унікальна пропозиція! — сказав Степан до дівчини, дещо злякавши її. У руках у Степана був запакований презерватив. — Купивши всього за дві гривні цей чудовий, запашний презерватив зроблений і тестований за новітніми технологіями, ви матимете можливість випробувати його на працівникові нашої компанії.
Я був шокований. Ляснувши себе рукою по щоці почав помалу задкувати і втікати подалі від цього місця. Потім мені довелося  поїхати за кордон, і Степана я побачив аж через два місяці.
Можеш мене привітати, я одружуюся, — сказав відразу Степан.
Я був шокований, дізнавшись, що нареченою буде пишна дівчина з парку, яка рази в три важча  і більша за Степана.
— Я у той день чотири презервативи  цій Інні продав, — добив мене подробицями Степан.
Свою Інну Степан називав Пухотулькою, а вона його бурундучком.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78242611885071 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …