Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8647, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.222.104.49')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Про допитливого туриста...

© Роман RemiK Котик, 17-03-2008
Дайте я вам розповім про мою країну, шановні тубільці. Вона простягається на сотні кілометрів прекрасних полів, звалищ, гір, смітників та озер. Вона унікальна і прекрасна. Взимку, влітку, навесні і восени. Взагалі, я вас усіх туди запрошую просто зараз. Я допоможу Вам пізнати її культуру, духовність та історію.  
Моя країна достатньо миролюбна і гуманна. А особливо я хочу наголосити, що моя країна давно вже відмовилася від тих прадавніх методів приготування їжі, якими ви мене зараз  піддаєте. Ні жарення, ні варення, ні запікання людини в нас не практикують і не сприймають. Ба більше. Той казан, в якому я маю честь перебувати завдяки вашій гостинності, назвали б суцільним примітивом. Про гостинність мені розповіли в туристичній агенції, за що я їм буду вдячний до кінця свого віку, що очевидно чекати не довго...
Я впевнений, що вам щиро байдужа моя розмова, як і моя доля. Однак мені не байдуже, тому я продовжу. В моїй країні розвинуті різні галузі народного господарства. Особливо розвинуте сільське. Рослинництво і тваринництво перебувають в чудовому стані. І вразі налагодження дружніх відносин, ми зможемо допомогти вам перебороти голод, через який ви очевидно і готові піддати під загрозу майбутні дипломатичні стосунки, ліквідувавши офіційного представника нашого народу...
А ваші наскальні малюнки. Одразу видно, що в того хлопця є талант! В мене є деякі зв’язки в галереях різних міст. Я допоможу розкрутити його. І Ваше плем’я зможе зайнятися організацією виставок, від яких кількість м'яса на душу населення тільки збільшиться.
Ви ніколи не чули про маркетинг?  Ця нехитра наука, якою я можу вас навчити, дозволить вам одержати значно більше допитливих туристів. Зважаючи на нашу дружбу, звісно плати за навчання я не візьму. Однак у вигляді бонусу не відмовлюся від дещо іншого поводження з собою...
Ваша чудова культура зможе посісти достойне місце в загальносвітовій. В цьому немає сумнівів і не намагайтесь мене переконати в зворотному. Я знаю це на всі сто. Єдине, що варто зробити, так це певні корективи. Зокрема і адаптувати вашу кухню до світових стандартів. Бачу, що поблизу вас відкрили новенький МакДональдс зі специфічним для мене меню. Повірте, їх класичні страви, а особливо інгредієнти нічим не поступаються вашим у смакових властивостях...
Я б хотів от що зазначити, шановні тубільці. В той час, коли планета вмирає від прогресу людської  цивілізації, я розумію ваш гнів. Я його співпереживаю і тому готовий бути вашим офіційним представником в ООН, тим більше, що особливості вашого менталітету я знаю як ніхто...
Я впевнений ви не чули про Бога, а Він, мабуть, про вас, якщо дозволяє вам робити такі речі. Дорогі, любі тубільці. Життя складається не лише з варіння і кип’ятіння представників чужих культур. Я закликаю вас до мудрості і толерантності. Будьмо братами і сестрами! І немає значення, хто якого кольору шкіри,  якою мовою говорить, чи в яку церкву ходить. Любі друзі, я готовий закрити очі навіть на наші розбіжності в дієті. А знаєте чому? Тому, що я знаю, що головне в людини це її серце. А серце в мене слабке, тому від пари цього бульйону я йду на дно. Бувайте здорові і не забудьте посолити.  


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Жан, 17-03-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74715995788574 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …