Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8579, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.14.253.221')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Лєна

© onore_de_balzam, 13-03-2008
Лєна сиділа за вчительською партою поряд із подругою і розчісувала волосся. Крізь запилене вікно проникало сонячне світло, яке просіювалось і просипалось крізь штори  і падало на обличчя. Сітчасті квіткова тінь на волоссі, жовтий прямокутник, який міг так легко торкатися її мякої шкіри , гріти вушко, шийку і створювати тінь у впадинці між ключицями.
Дві хвилини назад був дзвоник. По шкільному радіо крутили пісню “Давай за ...” Любе. Більшість розбіглися на перерву.
Коли зубчики гребінця розтинали і розпушували пасма волосся мій погляд мимоволі зупинявся на повільних розчісуваннях і поглажуваннях. Густе світле волосся, білі смужки тендітної плоті між нього. Вона була одягнена в сірий спортивний костюм з мякої тканини, що так привабливо огортав найприємніші частини її тіла. Напіврозстібнута куртка засвідчувала наявність лише топу під нею. Шкільна секс-бомбочка.
Такою вона стала не відразу. В молодших класах Лєна була худесеньким сірим мишеням, але минув рік-два і воно, набравши кілька кілограмів у потрібних місцях, перетворилося на гарненьку кішечку, яка любила розпушувати свого хвостика і лащитися до котів. Тут таки почав проявлятися її справжній характер.
-   Що ти так дивишся на мене, - зверталася Лєна до мене.
-   Нічого, просто дивлюся.
-   Може хочеш підсісти ближче?
-   Та ні.
-   Ну чого ти? Не соромся, я не кусаюсь. Я хочу з тобою поговорити.
Мов загіпнотизоване, моє тіло перемістилося на вільне місце прямо перед Лєною.
- Я тобі подобаюсь, - питала Лєна вкрадливим голосом ледь нахилившись вперед. Колихання пухкеньких груденят – демонстрація жіночої зверхності. Демонічне порух, що перетворює власника в божество, наділене здатністю пробуджувати незбориме бажання володіти.
Тоді я ще не читав П. Вінсента, не дивився науково-пізнавальних передач, не тримав у руках журнал Men’s Health і не розумів чому мені так приємно дивитися на груди, чути жіночий голос. Я не знав, що при статевому дозріванні виділяються гормони, які впливають на голосові звязки, що здатні зцього моменту певним тоном голосу приваблювати протилежну стать, що разом із потом можуть виділятися феромони і створювати сексуальний запах і що вигляд жіночих округлостей здатен впливати на процеси у мозку.
- Так звичайно,- казав я і робив вигляд, що не витріщаюсь на неї.
- Дивись, ти змусила його почервоніти, - втрутилася подружка Леся.
- Нічого я не почервонів, - відповів,- бо якби таке сталося, то я давно відчув би.
Навіть якщо на моєму обличчі і не спалахнули вогники сорому, все ж дурнуватого виразу воно не позбулося . Моя спина і те, що нижче прикіпіли до стільця, а все що я хотів - це залишатися поряд з Лєною іще кілька хвилин. Навіть не дивлячись на те, що я бачив як однокласник Олег обмацував її.
Це сталося на уроці фізики, ми писали контрольну роботу і, коли закінчувався час, здавали її на стіл викладачеві. Коли Олег і Лєна проходили між партами, я побачив як його рука ковзнула по округлій траекторії її сідниць, а вкінці свого шляху стиснулась. Мене це не здивувало, не засмутило,  навіть трохи збудило. Приємно було думати, що Лєна всього-навсього легкодоступна сучка, і не менш приємно було на неї дивитись.
- У тебе вже є дівчинка ? – питала Лєна.
- Ні.
- А увечері ти ходиш гуляти ?
- Ну взагалі у вільний час я готуюсь до занять, читаю.
- І все... Ти незайманий?
З цього моменту я проковтнув язика, і Лєна, вирішила, що вже можна ставити галочку навпроти одного з пунктиків щодо свого звеличення,  то ж не  затримуючись попрямувала з подругою на перекур.

Саме розпочинався урок хімії. Однокласники поверталися з перекуру.  Не міг терпіти, коли від дівчат тхнуло тютюном. В моїй уяві, яка потерпала від підлідкових фантазій, ідеал краси був не сумісним з тлінням сигарети і псуванням здоров’я.

Більша половина класу з тривогою ставились до предмету. Головною причиною була Тамара Григорівна, хімічка, така собі жінка з принципами. Коли вона заходила до класу запановувала абсолютна тиша. Було чутно лиш галас вулиці і цвірінькання горобців. При словах “Хто піде до дошки ?” декотрі починали панічно переглядатися і запитуюче ворушити губами – “може ти підеш?”. Так як добровольців було небагато, ТГ замовляла виконавця і  потенційного об’єкта тортур водночас: чим більше було неправильних відповідей, тим жорстокішим ставав допит. Часто жертва здавалася на першому питанні, тоді вона отримувала ту оцінку на яку заслуговувала і вороття не було. Далі викликався наступний, допоки ТГ не воліла завершити опитування.

Такий стан речей не міг не викликати у широких мас обурення. І тут-то почали запалюватися вогники саботажу. В голові руху опору стала Лєна зі своїми прибічницями. План дій був таким: зірвати наступний урок хімії на якому мала бути контрольна. Задля цього з дому був принесений флакончик “Тройного” одеколону і розбризканий на штори біля столу викладача.
- Спробуй-но тільки заложити, - істерично шипіла Лєна, дивлячись на мене, - пошкодуєш!
- Я і не збирався нікому казати, - відповідав я.
Цю стерву, так і хотілося відтягати за патли. Але розборок мені не хотілось.

- Хто, це зробив? – голос ТГ.
Тиша як на цвинтарі.
“Ну от почалося. Чому всі повинні отримувати через якусь невдоволену тупоголову дурепу. Хімія мені подобається, а як хто не доганяє, то його проблеми”, – думав я собі.
Урок було зірвано, ТГ пішла і попередила нас щоб ніхто не виходив з класу поки вона не повернеться з директором. Директор не поспішав і ми дихали радянським ароматом до його приходу. Відчинені кватирки мало допомагали.
Моя любов до Лєниного тіла переростала у ненависть до її поводження.
Проте вже на уроці фізкультури я її пробачив. Пробіжка 60 м. того коштувала, та ще й додаткова спроба (шкода, що не крос). Чого тільки не пробачиш дівчині з такими формами.




Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Школа... Школа...

© Моріка, 13-03-2008

Незавершено

© Silverwolf, 13-03-2008

[ Без назви ]

© Жан, 13-03-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.2638580799103 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …