Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8289, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.188.108.54')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Анекдоти: несерйозно про серйозне

© Олег Паламарчук, 19-02-2008


          Якщо у вас є намір опублікувати дуже серйозні речі, то треба бути дуже відомим автором, щоб їх прочитали люди. А як ним стати? Треба публікувати те, що люди ще читають - несерйозні речі. Слідуючи цьому правилу, у мене з’явився мій проект «1000 анекдотів Олега Паламарчука про Олега Паламарчука», www.oleganekdot.narod.ru
Невеличку добірку з великої кількості анекдотів подаю нижчу:


                   - Кого більше Бог любить мудрих чи дурних? - запитав учень учителя-поліглота Олега Паламарчука.
- Бог любить всіх однаково, - відповів учитель.
- А чого ж тоді дурні живуть заможніше, ніж розумні?
- Мудрий тішиться розумом, а дурень - грішми. Тому мудрим Бог дає мудрість, а дурням - гроші.


                     Якось до вчителя-поліглота  звернулася одна жінка:
- У мене донька ходить до 11-го класу. Чи не могли б ви її приватно навчити польської мови?
- Можу, - відповів учитель-поліглот.
- Добре, дякую, я буду мати це на увазі. Через рік ми до вас зернимося.
- Чому через рік? - здивувався учитель-поліглот. - Якщо вчити, то зараз. Може, через рік польська мова буде вже непотрібна вашій доньці.



                     - Як стати щасливою людиною? - запитала вчителя-поліглота Олега Паламарчука одна його учениця.
- Хочеш бути щасливою? - перепитав учитель-поліглот. - Просто, не звертай увагу на чуже щастя.


Якось на уроці англійської мови один учень запитав учителя-поліглота:
- Чому в Америці була зроблений і перший автомобіль, і перший літак, і перший комп’ютер, а в нас, на Україні - нічого?
- Ну як тобі пояснити? - завагався вчитель-поліглот. - Американці - вони тупі. І тому там можна щось придумати. А спробуй щось придумати у нас, на Україні, коли всі довкола тебе мудрі!


Якось учитель-поліглот Олег Паламарчук звернувся до свого старого друга, який мав власний бізнес у сфері будівництва.
- Ти можеш взяти одну мудру людину до себе на роботу?
- Розумієш, ─ зам’явся бізнесмен. - Мудрі люди не працюють, мудрі люди заробляють гроші. Мені потрібні такі, щоби працювали, а гроші буду заробляти я.  


                       Після закінчення приватного уроку з англійської мови у вчителя-поліглота студентка, двадцятитрьохрічна дівчина, каже:
- Я наступного разу не можу до вас прийти. Мій бой-френд запросив мене до себе на день народження.
- Що за бой-френд? - перепитав з іронією вчитель-поліглот. - Він як? Хлопець нічого?
- Та ні, він краще, ніж нічого, - зітхнула студентка.



                     Якось на літературному вечері одна студентка запитала вчителя-поліглота Олега Паламарчука:
- Вам доводиться страждати від любові без відповіді.
- Так, - зітхнув учитель-поліглот, - я дуже люблю свою Батьківщину.


                    Йшов урок англійської мови, і говорили про англійську ввічливість.
- Хто такий джентльмен? - запитав учитель-поліглот Олег Паламарчук, і сам
відповів:
- Джентльмен - це той, хто в розмові з дамою думає, про що має говорити… А
неджентельмен – це той, хто в розмові з дамою говорить те, що думає.
- А хто така дама? - запитала одна учениця.
- Дама, справжня дама - це та, яка слухає джентльмена і не думає, про що він
говорить.


                      Якось під час приватного уроку англійської мови одна учениця запитала вчителя-поліглота Олега Паламарчука:
- Я хочу стати бізнесвумен… Що мені робити?
- Ну, перш за все ти повинна знати, яка різниця між простою жінкою і бізнесвумен… Проста жінка – це та, яка дівчиною вийшла заміж за молодою чоловіка, і її чоловік через деякий час стає все старішим і старішим. А бізнесвумен - яка  дівчиною вийшла заміж за старшого чоловіка, але її чоловік через деякий час стає все молодший і молодший…


                      На уроці англійської мови одна студентка сидить і замріяно дивиться в одну точку.
- Чому не слухаєш? Про що мрієш? - зробив зауваження вчитель-поліглот Олег Паламарчук.
- Та мрію про те, щоб вийти заміж за вродливого, розумного і багатого чоловіка.
- О-ва! В такому разі тобі треба бути аж три рази виходити заміж.


                     Якось один розчарований у шлюбі чоловік запитав учителя-поліглота Олега Паламарчука:
- Чому дівчата такі гарні, такі чарівні, такі добрі, такі лагідні, як ангелочки, а жінки - такі негарні, такі сварливі, такі злі, як відьми?
- Та бо дівчину створив Бог, а уже з дівчини чоловік зробив жінку, - відповів учитель-поліглот.


                      Якось на вулиці вчителя-поліглота Олега Паламарчука зупинив сусід, який увесь свій вільний час проводить біля телевізора.
- Знов в Україні загальна криза! - почав розмову сусід.
- Загальної кризи не буває, − заперечив учитель-поліглот. - Комусь від цього погано, комусь від цього добре. А щодо мене, то в мене зараз болить зуб.
- І як ви гадаєте: чим це скінчиться?
- Не знаю. Або лікар запломбує цей зуб, або доведеться його вирвати.



Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Ви просто-таки Ходжа Насреддін

© М.Гоголь, 20-02-2008

анекдоти імені себе

© Тед Лещак, 19-02-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.99129891395569 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …