Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7605, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.117.182.179')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Лист до Миколая

Лист до Святого Миколая.

© koka cherkaskij, 17-12-2007
Лист до Святого Миколая.

Добрий день ( перекреслено)
Доброї ночі ( перекреслено)
Добраго врємєні сутак, шановний Святий Миколай !
Я маленька дівчинка, вчуся у другому класі. У мене є старша сестра , вона говоре, шо ніяких Святих миколаїв навсправжки нема. Мене звати Аня. А старшу звати Таня. Вона каже шо миколаїв не буває. А я знаю шо буває. Тому що хто тоді мені кожного року на святого миколая  кладе під подушку то лижі, то коньки, то самокат ?

Таня каже, що то тато або мама клали мені лижі. Я одним оком тоді підглідала і бачила, що ти був вдягненим у татовому халаті. Але тато мені сказав, що то так спеціально ти одягнув татів халат, щоб мама не злякалася, що у квартиру заліз чужий дядько. Бо мама могла злякатися чужого дядька  і визвати міліцію.

Тому я хочу тебе попроситти, щоб ти мені більше самокат не приносив, бо мені незручно на ньому до ранку було лежати. І лижів мені більше не треба, бо у мене вже одні є ( пам”ятаєш, ти мені їх два роки назад (перекреслено) три роки назад вже приносив ?). А снігу в нас із того часу не було. Тато каже, що  то грьобане ( перекреслено)  грьобарне ( перекреслено) глобальне потепління. І ті лижі, що ти мені приніс, так і пролежали у кладовці ( перекреслено) у коморі. Я їх ні разу не вдягала. Навіщо ти  їх приніс, хіба ти не знав, що грьобарне потепління ?

Дорогий Святий Миколай ! Таня каже, що тебе нема, але я все одно знаю, що ти є і хочу попросити тебе, що коли я буду гарною і чемною дівчинкою, то ти принесеш мені подарунки. Добре ? І татові , і мамі. А Танькі не принось, бо вона каже...! ( перекресллено) І моїй старшій сестричці Тані теж принеси подарунок.

Дорогий Святий Миколай ! Я хочу дуже мати таку ляльку Барбі, як у Свєтки, і з кухньою, і зі спальньою, і щоб був у неї Кен і маленький пупсік ( перекреслено) і щоб був у неї тільки Кен. Танька сказала, що як буде Кен, то пупсік появиться сам собою, щоб тобі , Дорогий Святий Миколай, було легше.

Я хочу іще попросити у тебе Дорогий Святий Миколай для мами гарне плаття як у королеви,  бо вона не хоче йти зі мною на новорічний бал , бо говорить, що їй зовсім немає чого вдягнути. Насправді у неї є чого вдягнути, але у неї все забирає Танька, і тоді у неї немає чого вдягнути, а Танька зі мною на бал іти не хоче, каже що вона вже не груднічкова, щоби ходити зі мною на бал. Вона ходить у „Міллєніум” і приходить вже вранці, а тато стоїть з ремнем під дверима і жде її. ( перекреслено) Принеси для мами гарне плаття як у королеви.

І таке саме плаття принеси для Таньки, хоч вона і каже, що тебе нема.  Це буде дуже прикольно, коли у Таньки буде таке саме плаття, як у мами, і вона не зможе  у мами забрати її плаття. ( закреслено)
Принеси для Тані таке плаття , якого ще ні в кого не було !

А для мого тата принеси новий ноутбук. Бо він у нас письменник, а старий ноутбук забрала Танька. ( закреслено). Таня сказала, що як ти їй принесеш новий ноутбук, то старий вона віддасть татові. І ще – зроби так, щоб мій татко зміг видати у Новому році свою нову книжку, а всі старі книжки продати. Бо їх чомусь ніхто не купує.  І принеси татові новий халат, бо старий на ньому вже як на опудалі ( це Таня дописала).

Ну все, Дорогий Святий Миколай, допобачення, бо я би ще могла багато чого попросити, але лист може не встигнути до тебе.
Допобачення !
Твоя Аня.
З.И. Дорогий святий Миколай, я вже на почті дописую, бо танька могла знов переправити або закреслити, бо вона не любить кататися на лижах, і ще  тебе прошу зробити так, щоб знову як колись падав сніг і не було грьобального потепління, бо як не буде снігу, то не буде і тебе, хіба ти цього не розумієш ?

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 11

Рецензії на цей твір

***

© , 31-12-2010

твір

© яна, 11-12-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© ==, 01-12-2010

[ Без назви ]

© , 20-10-2010

:))

© Зоряна Львів, 23-12-2009

[ Без назви ]

© Тед Лещак, 20-12-2009

З.И.

© Макс Завері, 15-12-2009

У нас до діточок приходить і Санта, і Миколай

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Славко з Канади, 13-12-2009

Всі українці пишуть листи Святому Миколаю

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Українець, 12-12-2009

Хто ще не написав листа-бігом пишіть!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Святий Миколай, 12-12-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Mefa Misochka, 05-12-2009

Браво!Від Таньки я би в дитинстві так само написала ;Від Василька про велосипед

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Надія, 06-08-2009

1111

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© прафєсар, 20-12-2007

Bravissimo!!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Свєтка, 18-12-2007

Браво!

© Сестра Танька, 17-12-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.2395009994507 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …