Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7469, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.89.70.161')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза на конкурс

Вiдкритий лист святому Миколаю

© Олег Derim, 07-12-2007
      Закликаю Вас, пане святий, припинити Вашу дiяльнiсть, спрямовану на виконання забаганок усiх охочих задурно отримати будь-що, починаючи вiд задовiльнення своїх мiщанських дрiбнобуржуазних потреб до принесення щастя (у власному розумiннi) цiлому свiту.
      На вiдмiну вiд поширеного (чи не Вашими прибiчниками?) мiфу про казковiсть святого Миколая, я давно вже переконався у зворотньому. Споглядаючи всi негаразди у свiтi (не маю охоти їх перелiчувати), я дiйшов до висновку, що причина чинного безладу полягає у виконаннi бажань (здебiльшого суперечливих, взаємовиключних) геть усiх мрiйникiв. Ваша невгамовна працелюбнiсть вражає, проте й призводить до породження хаосу.
      Кажуть, що найбiльша перемога диявола (не сприймiть це за iнсинуацiю) полягає в тому, що вiн переконав людей у власному неiснуваннi. Я далекий вiд того, щоб закликати людство повiрити у Вас, вiдтак вiдмовитися вiд побажань. Iсторiя показує – це неможливо.
      Я також розумiю, що Ви не берете на право надавати привiлеї (а чи не треба?) побажанням. Це справедливо. Отже справедливо виконати й моє побажання: я хочу, щоби Ви зупинилися на хвильку (скiльки вважаєте за потрiбне) i вiдпочили.

Звичайний прохач
07.12.2007

PS Сподiваюся, якщо до мене приєднаються однодумцi, то арифметичним складенням вiдтинкiв часу, подарованих нами Вам, час на Ваш вiдпочинок зросте, i на дозвiллi Ви подумаєте про якусь кращу роботу.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Якесь відчуття... незакінченості, чи що?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 11-12-2007

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© пацанчік, 08-12-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.40925621986389 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …