Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 733, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.226.251.68')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Застереження

Чекання

© Габріелла, 15-02-2006
Вона почала чекати на нього,коли була ще дівчинкою. Книжки, журнали, фільми збудили дитячу фантазію, і Вона уперше почала думати про Нього. Вона мріяла, уявляла собі його обличчя, характер, стиль: намагалася вгадати ім’я, навіть пробувала малювати його образ на папері... Та прийшов підлітковий вік із безліччю незрозумілих бажань, прищами та комплексом неповноцінності. „У мене ж худі ноги, бридке обличчя і нестерпний характер, - думала Вона у розпачі, - мене ніхто ніколи не зможе любити.” Але з часом мале, худе дівчисько визріло у цілком симпатичну дівчину, яка вже наважилася спробувати кохати. Але тут її чекало розчарування. „Це знову не Він,” - зрозуміла вона після чергової поразки і вирішила заглибитися у себе. Зайнялася навчанням, поступила в університет, здобула непогане становище у колективі, знайшла собі друзів. Та все ж чекала на Нього. Так проходив день за днем, рік за роком, щасливі хвилини змінялися нещасливими, мінялися пори року, а Його все не було. Вона вже й почала сумніватися у Його існуванні. Вирішила сама стати за кермо своєї долі. Досягла успіху у навчанні, знайшла роботу, зробила кар’єру. Багато чоловіків зустрічалося на її шляху, але знала, що це не Він.
Та одного разу хтось тихенько відчинив двері її життя і несміливо став на порозі. Він був не надто гарний та успішний, він навіть не був достатньо сильний та сміливий, але коли їхні очі зустрілися, її серце забилося сильніше. Знала напевно: це Він. Та хоч і знала, чомусь не хотіла це визнати. Слово „Він” звучало тепер вже не з подивом та захопленням, а з розчарованим здивуванням. „Невже це той, кого я чекала все життя? Невже це Він?” Серце рвалося, але мозок стримував, воно горіло, та очі лишались холодними. Не довго змагалась Вона із собою. Бажала краси, багатства, успіху. Не хотіла платити ціну за своє щастя, тому мовчки вказала рукою на двері, і Він назавжди покинув її життя.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Немає слів....

© Мар\'янка, 26-06-2007

ДОЧЕКАЛСЬ

© АНТИПКО, 21-03-2006

Дефіцитний жанр

© М.Гоголь, 20-02-2006

Конспект рожевого роману.

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Злюка Бобер, 16-02-2006

Займенники замучили!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Д.Э., 16-02-2006

Земфіра знає ще коротше:

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© tery, 16-02-2006

біднуся

© Slava, 16-02-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.84169387817383 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …