Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50954
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6910, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.235.227.36')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Вихованим не читати

VOroNA

© Asja Perfetska, 30-10-2007
Часто ВОНА не знає, хто ВОНА. Часто ВОНА не знає, чого хоче. Часто ВОНА не знає, що від неї хочуть. А відтак, важко щось про неї сказати, та й щодо себе- ВОНА не багатослівна, а часом надто багатослівна, от тільки тоді її вже не слухають, а якщо і слухають, то вже точно не чують. А ВОНА кричить, часто дуже голосно, надриваючи голосові зв'язки, кричить, намагаючись щось донести їм, банальним, зайнятим, примітивним, егоїстичним, пофігістичним, старим, молодим, вилазить на пам'ятники, лавки, махає руками, галасує, стрибає- хоче щоб її ПОМІТИЛИ, ПОЧУЛИ- та де там... Надто всіх поглинув вир буденних справ, всі роблять вигляд, що поспішають, біжать, спотикаються, що їх десь чекають, що вони на когось чекають, що...
Її великі смарагдові очі... Часто з них витікає смарагдова солона вода і тече по смаглявій ніжній шкірі, вимальовуючи на ній прозорі таємничі візерунки, роблячи її теж солоною, але ніхто цього, крім неї, не знатиме, хіба якщо спробує на смак. Любителям солоного пропонується пиво в асортименті (але пам'ятайте, надмірне вживання пива призводить до каміння в нирках та великого живота, а надмірне вживання солі- до порушення репродуктивної функції у чоловіків, а також захворювання очей та артеріального тиску, себто, шо за барзо, то не здраво, мужики). Коли маєш ТАКІ очі, як в неї, то зайвим буде говорити про решту рис обличчя.
А взагалі, то було маленьке, майже повнолітнє створіння, яке часто називали дюймовочкою, кавалком, манюнею, мацьопою... Не в образу (хоча хто їх знає). "Маленькая, но удаленькая", - казала ВОНА про себе. "Не от мира сего", - казали решта.
ВОНА любила перетворення. Часті нічні, бо сова, маніпуляції зі своїм колись по пояс каштановим волоссям, пірсинги, експерименти з косметикою міняли її зовні, але всередині ВОНА не змінювалась. Здається, ВОНА завжди буде такою, якою є- розсудливою, самокритичною, лінивою, схильною до епатажу пофігісткою, емоційною естеткою, асексуальною бісексуалкою, гедоністкою, патріоткою, альтруїсткою, прихильною до стресів, куріння, читання, спання, краси, гомосексуалістів, мистецтва, квітів, обіймів, фотографування, самотності, синього неба, осіннього листя, першої трави, рожевих заходів та жовтих сходів сонця, теплої зливи, блискавок, чорної кави, рідного міста і ще багато чого, про що ВОНА ще сама не знає, бо кожного дня відкриває в собі нові можливості та вподобання. Одним каже "Sorry, Майкл...", а іншим- "Bonjour, чувак...".
Люди. ВОНА їх любила до ненависті.
Хлопці. Хороші люди, і тим користуються.
Дівчата. Хороші люди, і тому їх використовують.
Алкоголіки. Погані люди, але не хочуть нічого з цим робити.
Наркомани. Приречені  люди, але не можуть нічого з цим вдіяти.
Бомжі. Непотрібні люди, які не мають до кого звернутись, щоб це змінити.
Місто. ВОНА його любила, як мужчину.
Сигарети. Свідки багатьох життєво-важливих подій.
Книжки. Колись заміняли інтернет, а подекуди й заміняють.
ТБ. Блакитні екрани- ой дайте виделку, або краще вила, ВОНА знімить мівіну з вух.
Музика. Вид мистецтва. Шо тут сказати... річ мінлива, як зараз погода за її вікном.
Інтернет. Кого ти з неї зробив? Наркомана, а кого ж іще... Безнадійно хворого наркомана! Беззмістовна втрата часу, грошей, нервів, сил, зору врешті-решт. Френди, аська, тиц-тиц... сльози, смайли, пошта, тиц-тиц... радість, мегабайти, файли, документи, фото, щоденники, новини, тиц-тиц... злість, папки, чати, чітери, хакери, юзери... Несплячі розділяли з нею ніч розмовами на кшталт:

Queen (00:27:18 29/10/2007)
1. Якщо ти будеш знати, що завтра кінець світу, шо ти зробиш перше?
кавалок (00:28:09 29/10/2007)
зберу всіх дорогих мені людей і обніму їх
кавалок (00:28:44 29/10/2007)
ну не всіх зразу
кавалок (00:28:47 29/10/2007)
)))))))))))))))))))))
Queen (00:29:40 29/10/2007)
2. Чому ти не віриш людям?
кавалок (00:29:49 29/10/2007)
бо вони мені не вірять
Queen (00:30:49 29/10/2007)
Мушу не погодитись)Потрібно спочатку повірити їм...Кожен починає з себе, чи не так?
кавалок (00:33:01 29/10/2007)
мені нас*ати, як там кожен, я НЕ кожен
Queen (00:33:41 29/10/2007)
Коли людина каже, що не так, як всі, зазвичай, вона така ж, як інші...точнісінько така ж.
кавалок (00:33:51 29/10/2007)
хоча інший має право вважати мене кожним
кавалок (00:34:18 29/10/2007)
так кажуть люди, які якраз відносяться до ВСІх
Queen (00:34:48 29/10/2007)
тоді тобі місце серед таких самих, НЕ кожних, НЕ типічних.
кавалок (00:35:03 29/10/2007)
а де таке є?
Queen (00:35:30 29/10/2007)
тобі ж краще знати, ти ж НЕ така.
кавалок (00:35:54 29/10/2007)
мені кажуть, шо тАКА
Queen (00:36:33 29/10/2007)
не вірь тому, що говорять.Тобі льстять.
кавалок (00:40:19 29/10/2007)
я вже сама починаю думати, що все то шо я вбила собі в голову-то х**ня
Queen (00:41:02 29/10/2007)
ні...ні...не треба..це все дуже серйозно....
кавалок (00:41:45 29/10/2007)
ти про шо
Queen (00:42:29 29/10/2007)
що вся та ху**я в голові - це дуже серйозно.
кавалок (00:42:59 29/10/2007)
ху**я- сама по собі- річ серйозна, а ше якшо вона в голові- то дупа
Queen (00:43:45 29/10/2007)
якщо ху**я в голові - то це мінєт, а якщо в дупі - то це анальний секс.
кавалок (00:43:57 29/10/2007)
дякую.
кавалок (00:45:23 29/10/2007)
я їй про ху**ю, дупу...а вона мені про секс всякий різний

"Де логіка розмови? Де сенс?", - скажете ви. А нема логіки, а нема сенсу! Так як і нема логіки й сенсу в її житті... Воно пливе за течією, летить за вітром, всочується в землю, проростає з першою травою, терпить на собі собаче лайно, але добрі мухи його з'їдають і тоді все гуд, воно переноситься взуттям перехожих з місця на місце, тоді змітається віниками двірників і викидується у смітники, які потім відвозять на сміттєзвалище, і от тоді не все гуд, тоді настає та сама дупа, гаплик, гичка, кирдик, торба, капець, off line, кінець, зе енд.





Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

ы

© Артем Марковский., 03-01-2009

Біла ворона

© elfiyka, 31-10-2007

Доповіді, вірніше, їх частини, лауреата Нобелівської премії

© Мисько Сергій Ввсильович, 31-10-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71568989753723 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …