Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6165, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.81.221.121')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Тринадцять дівчат Зіпи

© Зіпунов Михайло /ZIPA/, 03-09-2007
Жила-була маленька дівчинка. І любила вона слухати картинки та малювати музику. Батьки відвели дівчинку до лікаря і той вилікував дівчинку. Тепер вона робить все навпаки – малює музику і слухає картинки.

Інша дівчинка також – жила-була. І дуже полюбляла дівчинка тая плюватись. Причому досить далеченько плюнути могла. І снайпером була викопаним – плювала, як то кажуть на сході, «нє в бровь, а в глаз». Все б нічого, але  паскудниця мала не слиною плювалась, а сірчаною кислотою. То ж і ходили усі навколо без очей. Зібрались якось люди з навколишніх будинків зловити й вбити малу негідницю, та на щастя фільм гамериканці знімати почали. Прознали вони про дівчинку цю, викрали її, загримірували та й зняли собі фільм «Чужий».

А ще одна дівчинка полюбляла до людини підійти, серце рукою вирвати, на білий прапорець причепити тоє серце, та й бігати вулицями з криком несамовитим: «Справедливість є!».

Ще одна дівчинка була. Потім жінкою стала. А потім і взагалі – бабою. А паралельно з нею і хлопчик один подібну ж трансформацію проходив до стадії діда. І ото жили вони собі удвох – дід і баба. А ще курочка в них була. Ага, саме так – Ряба. І ото як водиться знесла курочка тая яєчко. І не просте а, золоте. Дід бив яйце – не розбив, баба била-била – не розбила. Якого хріна золоте яйце бити двом пенсіонерам тре’ було – я без понятія. Короче мудохались вони із тим яйцем довгенько – три дні і три ночі. Під самісінький ранок третьої ночі сіли ці двоє навколо яєчка – збиті в кров руки пластирами обліплюють одне одному, а тут якраз мишка бігла, хвостиком махнула – за хвостик її дід і схопив. Розмахнувся і об золоте яєчко вдарив. Мишка і здохла. Аж тут глип – а яєчко тріщинку дало! Дід з бабою витріщились на яйце – а тріщинка все більшає й більшає! І шарудіння із середини – моторошне таке... Короче обісрались дід з бабою по повній програмі!
А тому шо – нє фіг у такому віці з наркотою балуватись!

Одна дівчинка багато палила. Дуже багато. По дві пачки вдень. І померла рано. О четвертій ранку.

А інша дівчинка палила менше – тіко пачку вдень. І не померла. А стала імпотентом.

Сьома дівчинка була негритянкою. І звали її Райс. В неї був закоханий один гамериканець з погоняловом Джорджбушмолодший. І кожного ранку співав він своїй коханій пісеньку: «Райс, Райс бейбі!»

Восьма дівчинка завше бігала за всіма і кричала: «Зачекайте мене! Зачекайте мене!!!». Але її ніколи ніхто не чекав.

Дев’ята була красунею, що ні в казці сказати, ні пером описати. Тому про неї казок не складали і пером описувати не наважувались. Так і померла на самоті без якісного піару.

З десятою все було набагато веселіше. Завжди як прийдеш до неї, вона тобі косячок протягне – і одразу все веселіше ставало!

Одинадцята завжди носила на голові Червоний Капелюшок. Тому її так і звали – Одинадцята.

Дванадцята мала дуже важкий характер. Та й вагу – відповідну. Коротше – важко з нею було.

А ось про тринадцяту я взагалі нічого не знаю. Яка вона? Що полюбляє? Де мешкає? Але коли-небудь – обов’язково це все з’ясую. А як з’ясую – одружусь!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Setsuna, 12-09-2007

11 друзів Оушена

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ганна Осадко, 05-09-2007

гарно:)

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Тед Лещак, 03-09-2007

:)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Anastacia, 03-09-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.6846358776093 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …