Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51044
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 5881, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.135.207.129')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Фентезі

паладини з ордену "Білі яструби"

© Міхаель Нюра, 08-08-2007
Олена вважала себе великою екзорцисткою. І вона була майже права. Але останній випадок досить сильно похитнув її впевненість у власних силах. Так, їй вдалося вигнати бісяку з тієї нещасної, але він, не зважаючи ні на які захисні ритуали, все ж накинувся на неї – могутню екзорцистку Олену – і побив. І навіть духовні сутності, які керували і допомогали їй, не змогли захистити. І що було самим жахливим – ці самі духовні сутності давно не говорили з нею. В її розумну голову закралася доволі обгрунтована підозра, що сутності покинули її, і саме образливе – навіть не пояснивши чому. Жінка потерла побитий бік і сумно подумала про те, що якщо так буде продовжуватися і надалі, то доведеться повернутися до того з чого вона і починала – гадання і складання гороскопів. А може це не так вже й погано? Принаймі безпечніше.
Поки Олена переймалася своїм горем, дехто самовдоволено кепкував з неї. Ні, це були не демони, не духовні сутності і не примари – це були звичайнісінькі люди. Принаймі зовні.
- Тепер вона знатиме своє місце. – Зловтішався Натаніель. – Нехай знає силу паладинів ордену «Білих яструбів».
- Егеж. – Підтримав його Лука, змиваючи з грудей намальовані фломастером захисні печатки та закляття.
Нюка уважно спостерігав за хлопцями. Він був тут новенький і мало що розумів. Але один лише вигляд Натаніеля і Луки змушувау кров у його сердці кипіти від щастя і відчувати торжественність від присутності при такій важливій події, як знищення ще однієї чаклунки.
Нюка поринув у зовсім ще недалекі і свіжі у пам’яті спогади. Один з друзів запропонував йому піти подивитись на толкіеністів, що вправлялися у фехтуванні в одному із парків на околиці міста. Там він і познайомився з Натаніелем. Тобто, на справді, Натаніель сам підійшов до Нюки і поцікавився хто він такий і звідки? Нюка відповів.
- Щось в тобі є. – Зробив висновок Натаніель. – Будемо з тобою спілкуватися.
Вже потім Нюка дізнався, що в нього є якісь магічні сили, які треба буде відкрити, а сам Натаніель входить до ордену «Білих яструбів», де є паладіном. Про сам орден Нюка довідався лише те, що ця структура, начебто, напівдержавна-напівприватна і займається розшуком людей з паранормальними здібностями, яким пропонує вступити у свої ряди для боротьби з всілякою нечистю, що захопила наш світ: Сатаною, демонами, некромантами, упирями, відьмами та іншою гидотою, що слугує Злу.
Нюка був щасливий від розуміння, що йому довелося побувати під час такого величного ритуалу, нехай поки що і тільки глядачем.

Всіх дієвих осіб і організацію «Білі яструби»
Я, мабуть таки,вигадав.
Тому будь яке співпадіння з реальними
Особами чи організаціями прошу вважати
За випадковість.


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Почали ви добре

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© М.Гоголь, 08-08-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.84896302223206 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …