Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 5407, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.58.39.23')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Романтика?..

16+))

© Сергій Микун, 28-06-2007
Ти лежиш на м’якенькій канапі, трішки пом’яті теплими тілами радянських киян та львів’ян, що колись мали розуму завітати в це райське місце біля самого синього моря. Тут може приснитися лише приємний сон, занурений у спогади дня та планів на наступний. На цій канапі, можливо, палко кохалися, втамовуючи літню спрагу чи неочікувану, мов гроза, палкість. Тут не місце для зрад. Ні, це не місце для загублених одружених.
Сонячні промені, пробиваючись крізь занавіски із ситцю, припадають до твого чорнявого та ніжного на дотик волосся. Воно найчудесніше із того, що можна побачити на цій землі. Чудесніше за веселку, чудесніше за захід сонця.
Твої довгі пальчики торкаються ледь прирум’яненої, загорілої щічки. Повільно та ніжно нігтики гуляють твоєю тонкою шийкою, а потім збираючись до купи, на підборідді, знову розходяться, відшукуючи губи, сподіваючись на легких поцілунок.
Шлейки тонкого сарафанчику не приховають від мене твої маленькі, мов у грецької богині, плечики.
Я чую твоє дихання. Я й сам дихаю в ритм з тобою. Тонка тканина оповиває твої груди, що піднімаються та опускаються, мов хвилі на цьому морі.
Маленький промінець гріє тебе трошки вище пупка. Ти щаслива. Тобі тепло.
Візерунок пташки із блискучими, яка присіла на твоїй тонкій талії, не може не заворожувати. Ось сарафанчик, що так жадібно приховує твоє тіло, відкриває твої прекрасні ніжки. Ти ледь зігнула ногу в коліні, щоб я насолодився видом твої стегон. Ти навмисне в це граєшся…
Я вмикаю солодку музику. Ти танцюєш босоніж, даруючи тепло цій підлозі. Твоє граційне тіло стає одним з інструментів для нестримного каліфорнійського джазу… Світ милується тією красою рухів… Світ стає красивішим…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Тупо заздрю

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Савур (а був колись Халва), 28-06-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74452614784241 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …