Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 5269, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.109.211')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза ***

Ви ще досі знайомитися по інтернету?

© Вероніка, 16-06-2007
Еволюція інтернет знайомств.
Сумнівний порадник.

Тільки три роки тому,знайомитися по інтернету було досить страшно та необачно.Спеціальні для цього сайти не викликали довіри,а свої фотографії демонструвати в інтернеті було страшно та дико...Якщо і спілкувалися-,то лише у чаті,з придуманими іменами,Але ж зараз це все вже не так…Інтернет знайомства почали швидко розвиватися,і переплітатися із реальним життям,і вже точно ніхто не скаже,що це дико.А все це починається досить цікаво:придумуєш собі якийсь екстравагантний нік,потім виставляєш свої фотографії,бажано більш-менш оголені,так на тебе дивитися буде більше людей.А ще краще виставляти фотографії,де не видно твого обличчя,при зустрічі сюрприз буде.Потім ти повинен розписати в анкеті чим ти цікавишся.Краще буде,якщо напишеш багато різних інтересів,навіть якщо ти цим не захоплюєшся-пиши,всеодно ніхто не дізнається...Потім,коли ти з кимсь познайомишся,напиши найоригінальнішу фразу:“привіт”,а потім “давай зустрінемось”,-якщо пропозиція буде відштовхнута-то твій співрозмовник боягуз.Якщо все ж таки ви домовилися про зустріч,то тобі необхідно ще раз переглянути його фотографії,якщо ж на них погано видно обличчя-це і є той сюрприз,про який я вже писала.Так от,зустрітися вам необхідно біля якогось відомого пам’ятника.По-перше для того,.щоб не було відмазки,типу “пробач,я заблукав”,по-друге,бо там завжди багато народу,і якщо твій інтернет-знайомий виявиться гвалтівником,чи ще якимось збочинцем-свідки неодмінно будуть,а по-третє,якщо він не виправдає твоїх сводіваннь-можна втекти,це також варіант.Далі може бути безліч випадків:1.Твоїм співрозмовником виявився надзвичайний красень...ну ви там розмовляєте про ваші захоплення...Тут вже доведеться побрехати,щоб написана тобою інформація в анкеті,виявилася правдою...2.Твоїм співрозмовником виявився хлопчик на років 5 молодший,ніж ти очікувала,а фотографії він висилав чи брата,чи  ставав на стілець,коли фотографувався...ну...тут потрібно тікати,хоча...якщо хлопчик цікавий,можна й погуляти...якщо хтось із знайомих побачить-можна сказати,що це приїхав троюрідний кузен двоюрідної тітки з Полтави,котра третя дружина рідного брата вашої племінниці...всеодно його ніхто ніколи не бачив3.Старий дядько,або маніяк...можна втекти,а можна і познайомитися...свідки є,тому не  варто боятися,а старші друзі з досвідом нікому не завадять,хех....4.А він може і не прийти...ну а що тут робити...дзвонити комусь іншому....
Ну що,думаю варто підвести риску,тобто підсумок.Отже,часи,коли молодь знайомилася у трамваях,вже пройшли...Зарас час інтернету..Сидиш собі у халаті,п’єш каву,пишеш,що завгодно-і таким чином ти спілкуєшся...І немає значення як ти виглядаєш,тобі лише цікаво розмовляти з людиною , яка сидить по іншу сторону монітору...І нічого поганого в тому немає,та от тільки обережніше...монітор може вибухнути

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Працювати треба!

© М.Гоголь, 20-06-2007

Не люблю писати негатив, але...

© Савур (а був колись Халва), 19-06-2007

[ Без назви ]

© Максим "Січеславець" Беспалов, 16-06-2007

Ми - ні, а ви?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Корба., 16-06-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.5621500015259 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …