Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51031
Рецензій: 95775

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 51762, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.120.10')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Because i love you too much baby

© Меланія, 15-01-2024
- Бі кОзи ловлю тлумач бейбі - співає невідомий солодкий голос крізь мій непевний ранковий сон. Це бабінний магнітофон сусіда Юри, що живе поверхом нижче. Юра - патлатий молодик -  затятий меломан, гроза і мачо нашого третього під'їзду п'ятиповерхової  "хрущовки". Стіни у ній пропускають усі звуки, наче решето - воду. Тому пісню скоро перекриває звук зливу води з туалетного бачка у квартирі зверху.
А потім калатання допотопної пралки у  квартири ліворуч.
- Таню, ти погладила мою рубашку? Де вона?!! - це вже з квартири праворуч.
Сон тривожать не лише звуки, а й сонце. Бо за вікном - ранок першого літнього дня.
А це значить - ранок першого дня канікул! Тепла хвиля золотого щастя накочується на мене. І крізь тонесенькі щілини напіврозплющених очей я спостерігаю мерехтіння зелені за вікном нашої стандартної хрущовської квартири на третьому поверсі.  В променях сонця світ фантастично зелений і красивий.
А потім - коли настає несподівана мить тиші і час, здається, зупиняється - я раптом чую далекий перестук коліс: неподалік  залізничний вокзал.
Потяги їдуть-їдуть кудись у майбутнє, у шалений вир життя, у далекі велетенські міста, в яких - як мені тоді здається - я коли-небудь обов'язково побуваю!
Де я знайду мільйон друзів і відчиню мільйон дверей!
До незвіданих морів та ніколи не бачених океанів! До неймовірних людей та карколомних пригод із щасливим завершенням!
- Бі кози ловлю тлумач бейбі! - наспівую я, посміхаючись.
- Ловиш, кажеш, кози? - летить раптом у мене подушка із сусідньої спальної локації - з дивану, де спить мій старший брат. Точніше, вже не спить.
У нас одна кімната на двох, селяві...
- Твоя черга гуляти з собакою, бейбі! - передразнює він мій спів противненьким голосом. А потім на моє ліжко застрибує волохата собака Люся - напівболонка, напівовечка)

І я вибігаю в літо.
В далеке літо, де мені назавжди одинадцять. Де увечері з роботи додому  повернуться ще молоді і здорові батьки. Де сусід Юрка ще не нюхав оковитої (це станеться потім), а потяги неодмінно їдуть у далекі прекрасні міста.

Хто б міг подумати, що спогад про той далекий ранок грітиме у найтемніші години через роки і відстані?
А звук перестуку коліс - далеке його відлуння - й сьогодні повертає мене у сонячний перший день літа, де ще немає печалі, де вічно молодий Елвіс співає в золоті сонячного проміння
- Because i love you too mucn, baby!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

До незвіданих морів та ніколи не бачених океанів (Yes I'm crying)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Мандрівний Е, 16-01-2024
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.87906289100647 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …