Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51056
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 51627, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.129.13.201')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза тези на науково-сексуальну конференцію

ЯК ПОТР*ХАТИСЬ ПИСЬМЕННИКУ: ДУЖЕ ПРОБЛЕМНИЙ АСПЕКТ

© Арсеній, 18-11-2023

Люди починають займатись літературою з різних причин, але основна, на нашу думку, одна — отримати матеріальні бенефіти. Дехто з майбутніх майстрів слова мріє про фантастичні гонорари і гранти від авторитетних міжнародних організацій, дехто — про всепланетарну популярність по типу Дж. Роулінг (розраховуючи не лише на відомість, а і, скажімо, на екранізацію власних творів). Щонайменше письменники-початківці очікують на знаність у своїй рідній країні. Презентації в книгарнях, тури десятками міст, інтерв’ю опініонмейкерам, тисячі лайків під кожним постом на своїй сторінці і всезагальна повага — мабуть, такі мрії переважної більшості письменників та письменниць, які зараз намагаються уявити своє майбутнє.
Однак, мабуть, є люди, які починають писати ради цікавості, щоб згаяти час і так далі, але їх меншість. Для творчого загалу матеріальне — на першому місці, хоча не всі можуть у цьому публічно зізнатись.
У контексті нашої теми слід поговорити про ще один аспект мирських бажань, окрім грошей та слави, а саме фізіологію. Бажання отримати увагу протилежної статі з відповідним продовженням вписується у «мирські» бажання і мрії письменників та, мабуть, кожен з тих, хто займається літературою, хоча би раз про таке задумувався. Варто зазначити, що в цьому немає нічого поганого, адже симпатії дівчини до автора, які виникли після прочитання його твору і навіть привели до інтимної близькості, — найкраще визнання таланту.
Оскільки ця тема ще не набула широкого висвітлення в публічному просторі, тому це і зумовлює її актуальність. У зв’язку з цим пропонуємо її розглянути в практичній площині, зосередившись на аналізі та власному досвіді участі в літературному житті Харкова (2014–2018). Матеріал орієнтовано на чоловіків, проте жінки також можуть з ним ознайомитись, адже пізнання досвіду протилежної статі дозволить краще її зрозуміти.
Отже, що треба зробити чоловікові-письменнику щоби зацікавити дівчину своєю творчістю і в результаті досягти з нею інтимної близькості?
Перше — відвідувати літературні заходи. На жаль, у зв’язку з пандемією COVID-19 і повномасштабним вторгненням рф до України літературний оффлайновий процес майже зупинився. Однак літературні вечори та інші подібні заходи все ж, навіть зараз, інколи проводяться, хоча в цьому разі йдеться лише про великі міста. Тому, якщо у вас є можливість, то почніть відвідувати означені заходи. Часто на них приходять дівчата та жінки, які не обтяжені робочими турботами, бажають приємно провести час у творчій атмосфері і не проти, щонайменше, завести нові знайомства.
Друге — вам треба декламувати поезію. Підкреслимо: треба. І ще підкреслимо: декламувати. Якщо ви прийшли на захід, щоби зацікавити когось своєю творчістю, то тут вам допоможе тільки поезія. Чому? Річ у тім, що поезія найбільше суголосна жіночому єству, оскільки зачіпає, головно, емоційну сферу, котра більше зрозуміла саме жінкам (хоча не варто стверджувати, що розумово-логічний пласт буття для жінок ворожий). Крім того, поезія гарно сприймається зі сцени — вона ритмічна і лаконічна. У поетів є чимало шансів справити гарне враження за короткий час, а разом з музичним акомпанементом потенцій бути почутим і сприйнятим як треба стає значно більше.
Тут головне правильно подати свій твір. Вам слід вивчити його напам’ять, прочитати його виразно і з акторською грою, на сцені треба триматись впевнено. Не забувайте про зовнішній вигляд і, головне, голос — він має бути достатньо гучним, впевненим, бажано глибоким, з інтонаційними перепадами, у ньому має відчуватись тестостерон. Жінки люблять вухами — це твердження, мабуть, буде актуальне завжди.
І третє — відвідуйте ці літзаходи регулярно. Літературні вечори мають певний відсоток постійних людей — як учасників, так і глядачів. Це виглядає десь так: якийсь поет регулярно ходить у певний клуб на літчитання, приводячи щоразу кількох друзів, завжди один і тих самих. Вам теж треба напрацювати постійність у тому чи іншому місці, що називається, примелькатись. Це необхідно саме для вашої мети, адже жінкам, перед початком ближчого знайомства, треба хоча би трошки пізнати свого партнера (на відміну від чоловіків, для яких, природно, незнайомка є найжаданішою).
Таким чином, це всі поради для поетів. Можемо запевнити, що вони дієві, наш досвід участі в харківських літературних Слемах, МОШах, різних музично-літературних вечорах цьому підтвердження. Саме на цих заходах зав’язувались нові знайомства, люди починали дружити і, як ми неодноразово бачили, дівчата брали цікавих їм поетів, умовно кажучи, за ручку і вони в той же вечір відразу переходили до «фінального етапу» знайомства.
Щодо прозаїків, то тут ситуація складніша. Вам, звісно, ніхто не забороняє відвідувати літературні вечори і намагатись там з кимось познайомитись, але шансів на «запрошення на каву» у вас майже немає. Справа у вашій творчості. Вона зовсім не підходить до виконання зі сцени. Зазвичай, жінки під час читань прози сумують (ми навіть на власні очі бачили, як котрась навіть заснула!), а якщо і реагують, ідуть на контакт, то інтимного продовження не відбувається. Відповідь тут проста — проза не зачіпає емоційні струни жіночої душі.
Можна, звісно, попрацювати над подачею, напрацювати голос і навіть читати «без аркушика» (який у жінок та і глядачів загалом викликає відразу), та конкуренцію з поезією вам все одно не витримати.
У прозаїка, який своїми творами бажає зацікавити жінку і отримати те продовження, яке йому треба, є один шлях — стати відомим. І не просто бути впізнаваним в умовному колі друзів друзів, а вибитись на найвищий щабель. Про вас мають говорити і у вас має бути ім’я. Тут нудність і нецікавість ваших творів компенсується вашою популярністю, яка, як відомо, найкращий афродизіак для жінки. Загалом цей «рецепт» стосується будь-якої іншої сфери, проте, повертаючись до питання поетів і жінок, можемо з упевненістю зазначити, що серед дівчат користувались популярністю поети, відомі лише на одній літтусівці.
Якщо ж говорити про спроби завести ті самі «серйозні» стосунки у онлайновому середовищі, то мусимо відзначити тут повну відсутність методів. Найбільше, на що ви можете розраховувати, коли починаєте викладати твори в Інтернеті для «того самого», так це знайомство і переписки. Спілкування онлайн суттєво відрізняється від традиційного, оскільки, на нашу думку, воно є лише доповненням та стартом до спілкування класичного, в реалі. Тому ми б на цей метод не надто розраховували.
Насамкінець варто зазначити, що це лише фрагмент дослідження теми і не варто керуватись лише ним, натомість його краще доповнити в коментарях, а саме тема потребує подальших розвідок.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.9177582263947 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …