Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 5135, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.186.6')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза секрети!

СІМ СЕКРЕТІВ ГАКІВСЬКОЇ ПОПУЛЯРНОСТІ або Як отримати найбільшу кількість рецензій

© , 06-06-2007
1. Ніколи не слід писати друкованими буквами під впливом писаних, а так само ніколи не слід друкувати писаними літерами під впливом друкованих, бо чи так, чи інак, а виходить казна як. Завжди потрібно друкувати друкованими буквами, а писати - писаними!

2. У своєму Творі необхідно гостро висвітлити одну з болючих тем нашого суспільства, а саме - секс (варіанти - секс і любов, але це необовязково), як наслідок - ненависть до смердючих мужиків (варіанти - до стервозних баб) і ненависть до москалів (варіанти - до жидів, жидомасонів, комуністів, фашистів та ін.).

3. Не завадить розкрити у своєму Творі актуальні аспекти життєдіяльності у вигляді професійних порад, а саме - як вдихати повітря носом зі збереженням функцій опорно-рухового апарату, як підносити ложку до рота без втрати працездатності, і як підіймати кришку унітаза без завдання шкоди власному здоров'ю та оточуючому середовищу. Без сумніву, Ви отримаєте чимало захоплених відгуків вдячних читачів!

4. Обов'язково слід вживати якнайбільше незнайомих слів та імен. Їх можна просто виписувати зі "Словника іншомовних слів" і "Словника античної міфології" - благо у кожному домі вони є, але ніхто їх і так не читає.

5. Дуже доцільно у своєму Творі звернути увагу на непересічну особистість власної персони Автора, оскільки скромність - це найкоротший шлях у забуття. Окрему увагу слід звернути на геніальну
унікальність Вашого непересічного Твору.

6. Виходячи з вищезазначеного, назвати свій Твір потрібно гостро і дискутабельно! Наприклад, "ВСІ БАБИ - ДУРИ!!!", "Я ТВОЯ ПАЛКА ЛЕВИЦЯ - ПОЦІЛУЙ МЕНЕ У ЦИЦЮ!", "СМЕРТЬ ЖИДОМАСОНАМ!" або "Я - НАЙРОЗУМНІШИЙ І НАЙКРАСИВІШИЙ!!!". "СІМ СЕКРЕТІВ ГАКІВСЬКОЇ ПОПУЛЯРНОСТІ" - теж ненайгірший варіант. Одна половина читачів рішуче Вас підтримає, друга - рішуче обуриться, але всі вони неодмінно залишать на сайті свої геніальні рецензії на Ваш не менш геніальний Твір. І ще - назва ОБОВЯЗКОВО має бути написана великими буквами. Тоді вже здалека буде видно, який Ви розумний і талановитий письменник.

7. А секретів всього шість. Сімку ми поставили просто так, для гарного числа:) Хоча гарне число у назві Твору - це також запорука Його популярності. Значить секретів все-таки сім!

Ото і всьо, наші кохані! До зустрічі на вершині популярности!
Там і вип'ємо за наше здоров'я. Всім чмоки!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Справжній секрет гламурного графоманства

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Mictuk, 12-06-2007

Весело

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Оксана Весняна, 12-06-2007

Уточнення

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олександр, 11-06-2007

Майже згодна

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Маргарита, 08-06-2007

такі да

© Хведір Лис, 07-06-2007

А до чого тут естонці?

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© М.Гоголь, 06-06-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.55431818962097 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …