Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51044
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 51156, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.19.56.114')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Псевдонаукова імпровізація

У черзі

© Арсеній, 03-03-2023
Я оце сьогодні стояв у черзі в супермаркеті і раптом зрозумів, що вможливлення безумовності — це майже те саме, що і надання перспектив відсутності будь-яких апеляцій, а сама суть даного питання полягає в самій суті цього ж таки питання, адже зрозуміти причини — це виконати певні мисленнєві операції, у результаті чого ми дійдемо певних висновків. Інакше, безумовно, виникне вакуум, що означатиме простір, вільний від речовини, а це вже становить неабияку проблему і може призвести до непередбачуваних наслідків, що в нинішній культурній і політичній ситуації не надто добре. Утім сам процес протікання, самозаглиблення, аналізу, дослідження, вивчення, навіть у середині XVIII століття, засвідчив свою ефективність, продовживши масове поширення після Першої та Другої світових воєн, не зазнавши суттєвих змін і трансформацій. Проте, все ж, ми можемо виділити два аспекти: перший — його зазвичай означують на початку, а сам він отримує певне цифрове позначення, і другий, який подається за ним, однак, цифрове позначення у цьому контексті має геть зовсім інше. Певна неузгодженість, утім, суттєво не впливає на постановку питання, адже зазвичай порядок денний уже затверджено, і база, якщо продовжувати цю думку, безапеляційно дотримує основи, котра, водночас, ніяк не змінює каркас, про який писали ще послідовники т. зв. "наукових вчень", які аналізували дослідження вже вивчених питань. Що ж до самого простору, часу і його місця в системі координат, то можна ще додати, що ці всі поняття є просторово-часовими, і до них, безумовно, дотичний топос, котрий інколи трактується як томос або хронос. Внесемо ясність у наше внесення: час ковергентно асимілює семантику місця, водночас простір — це термін наднауковий, який передбачає як діахронічну синхронію, так і синхронізовану діахронію, що також інколи виявляється на рівні ризомних сполук у терцових партіях мислєннєвих фугато і піколо, альбертієвих басах і ейншейнівських ударних партіях акцентованої стилістики хризопеїчних зрізів, звісно, в секулярному контексті. Інше питання стосується більше кінематографу. Рустикальний петрикор музичних виражальних засобів рахманних тенденцій завжди еволюційно поступальний, водночас омерта як така, загалом і водночас, переакцентовує увагу послідовників американської (та, мабуть, і діахронічної) сфумато на зовсім інші ракурси. Повертаючись до питання кінематографу, можна з упевненістю зазначити: про щось упевнено стверджувати в цьому контексті недоцільно, ба навіть ариматично (не плутати з терміном, виведеним Дж. Жданським у рамках вивчення досліджень праць т. зв. «філософії етимології»). Отже, як можна помітити, все насправді дуже просто, і виникає подив, чому це було складно зрозуміти, адже все лежить на поверхні чи, можливо, не все.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Щєпкін Сергій, 12-03-2023
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78316116333008 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …