Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 50567, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.142.250.114')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Соціальна драма

Війна в Україні – Кара Божа

© Геннадій, 18-06-2022
Війна в Україні – Кара Божа
Аналітичний огляд подій в Україні та світі…

З народної мудрості:
Мудра людина,- вчиться на помилках інших, а дурна людина не вчиться  ніколи ні на помилках інших людей,- ні на власних помилках.
Кого Бог хоче покарати,- того позбавляє розуму його.
Раденькі,- що дурненькі…

Від сотворіння світу - всього Всесвіту,- від сотворіння Неба і Землі,- Бог сотворив і Закони свої,- за якими мали б існувати – жити,- всі творіння Божі.
Та люди, починаючи від Адама і Єви,- постійно порушували ЗакониБожі!
За що Бог карав ЗАВЖДИ,- порушників Законів Божих Святих!!!
Адам та Ева, вигнані були з Божого Раю,- за порушення Законів Бога Святих…
За часів Ноя, люди, за порушення Заповідей – Законів Божих,- були потоплені – знищені  всі, - за винятком однієї Праведної сім’ї…
Загибель Содома та Гомори,- теж  був людям Урок, який не пішов,  також,  багатьом,- впрок…
Кари Небесні,- Божі Святі, народу Ізраільского,- теж не раз за непослух – порушення Законів Бога, були дані… - Щоб покарати Ізраїльский народ, за непослух – за не дотримання і не виконання Законів Божих,- Бог багаторазово, посилав на порушників Законів Своїх,- війска народів інших…
Теж саме відбувається,- на жаль,- і в наші теперішні дні,-  в які караються грішники- порушники Законів Божих…
Караються цілі країни і континенти Богом самим, з використанням  для цього різних Богом створених сил: Землетруси, вулкани, потопи, пожари, хвороби різні та біди і т.д і т.п…
Також Бог,- як і в давнину,- використовує і силу людську,- війска людей,- щоб покарати одних людей,- порушивших Закони Божі,- іншими людьми з інших країн…
На жаль і Україна та український народ,- за порушення Законів Божих( та людських),- теж підпав під Кару Божу.
Як говорить народна мудрість одна: Благими намірами,- вимощена дорога в Ад,- і на жаль це буває так,- коли маючи благі – добрі наміри,- люди,- щоб досягти і виконати їх порушують Закони Божі та людські…
Бог не зважає на наміри людей,- добрі вони чи лихі – злі,- Бог зважає, лише на те,- Законно чи Не законно, люди  втілюють в життя наміри свої…
В Україні, багато людей хотіли покращення матеріального життя для себе…- І в тому б не було ніякого гріха,- якби не порушувалися Закони Божі та людські,- при тому…
Люди бажаючи як найшвидше,- покращити своє життя, ЗАБУЛИ,- що потрібно ЗАВЖДИ,- діяти згідно Законів Божих та людських(якщо вони не суперечать Божим Законам…)
На жаль люди в Украні, вирішили піти коротшим- беззаконним шляхом до своєї мети…  - Забувши про те,- що є Бог, та його Закони,- які є Обовязковими для виконання усіма творіннями божими,- без будь якого винятку,- та не зважаючи на будь які наміри(добрі чи злі…)
Як би люди в Україні,- пішли до виконання своїх бажань,- Законним шляхом, нехай даже довшим,- та все ж Законним,- то можна було би уникнути  подальшого Божого Покарання,- за порушення Законів Божих. Та людських…
Можна було Законним шляхом, переобрати правителів країни,- якщо не подобались, комусь, ті правителі які правили в той час…(І просто так, скажу я про себе, як би мені, особисто,- не подобались ті чи інші правителі, тієї чи іншої країни світу,- я Ніколи не закликав і не закликаю,- до незаконної зміни влади, особливо насильницьким шляхом.)
Люди в Україні, в 2014 році, на жаль обрали не законний - насильницький шлях для досягнення своєї мети - цілі.- Пішовши коротшим шляхом-насильним незаконним способом  змінивши владу в країні.
При цьому,  багато людей зраділи такому способу швидкого досягнення своє мети…
Та на жаль люди Забули,- про подальші наслідки своїх дій…
Забули про Бога та Його ЗАКОНИ,- що навіть за ради благих- добрих намірів,- Не можна порушувати ЗАКОНИ!!! – Тому що за порушення Законів, будь яких,- Божих чи людських,- завжди буде Покара,- раніше чи пізніше…(читайте Біблію…)
І як сказав би один з колишніх президентів України: «Тепер маємо те що маємо…» - Сотні тисяч загиблих, зруйновані міста, села, заводи, фабрики, лікарні, школи і т.д. і т.п…
І виникає просте запитання: А чи не Розумніше було піти до здійснення своїх бажань Законним Шляхом- переобрати ЗАКОННО(законним шляхом) правителів, та уникнути всіх подальших бід та страждань в країні.

ПС: На жаль люди в 2014 році вибрали такий(незаконний-насильницький) шлях до досягнення своєї мети – цілі,- який привів до великих бід- страждань,- до розколу країни, до війни, і до багатьох інших бід…
Якби ж люди пішли Законним шляхом, то могли би досягнути своєї мети - цілі Законним Шляхом, - уникнувши всіх подальших бід  і страждань. Для цього навіть було би достатньо меншого часу,- щоб Законно,- шляхом виборів нової влади,- досягнути своєї мети Мирним та Законним шляхом…(можливо, як би це сталося саме так,- Україна давно би вже була прийнята в Євросоюз, як Законна  та Стабільна(в своїй Законності) Демократична країна.
А так маємо,- те що маємо.
Можна багато та довго говорити і писати про все це,- та краще за мене,- Біблія,- роповіде…(вчіться на уроках історії від Біблійних і до наших теперішніх днів… - Вчіться на помилках інших, щоб не повторювати їх самим,- та не страждати від чергового потрапляння в яму чергової помилки – гріха – огріха…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Гєначка

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Валерія, 20-06-2022

Кара Господня не війна, а такі громадяни як автор цього тексту

На цю рецензію користувачі залишили 10 відгуків
© Архангел Михаїл, 19-06-2022

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Інра Урум, 18-06-2022
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 2.3573999404907 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …