Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 50383, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.200.95.157')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Думками я в Україні…

© Василь Шляхтич, 18-03-2022

Дякую всім вам за те, що захищаєте рідний край, що вбиваєте в Україні лютих, ворожих москалів. Хай Господь дасть вам переможні, орлині крила, а ординцям землю легку, як свинець на могилах, щоб тяжила... Знаю, що вона, наша земля, тяжити буде над їх головою. Так, грішне тіло з’їсть червак, а кості ваші загиджені душити будуть горло ваших діточок і внуків через довгі роки. Може й покоління… Історія записує терпіння нашого, нещасного нині, українського народу, який бореться з вами – ординцями за свободу свою, своєї держави і всієї Європи. Я вірю в те, що Господь візьме вас незабаром на допит. Що скажете Йому? А Він питати буде, люди ви, чи нелюди? Та щоб ви Йому і не сказали, він вас осудить і дасть «належну» нагороду. Нині Україна кривавить, бо лукавий москаль захотів крові від свого сусіда, не брата. Щоб її напитися, він вбиває наших дітей, ракетами руйнує хати в Україні… Гей, ти, москалю, що ти скажеш, якщо не згинеш, своїй дитині, своїм внукам? Як ти подивишся їм у вічі? Чи скажеш їм, що в тебе кров на руках? А свідомі діти будуть питати – тату, чому ти ніс у їхню країну кров і руїну? Ти будеш мовчати, а діти, а внуки, твої діти стануть тобі круком. Вони молитовні звуки посилати будуть в зруйновані села і міста. Тебе, як фашиста, забудуть. За твій гріх, хоч ти батько їх, або дідо пропадати будеш в нових краєвидах. Схочуть скоро замазати, затерти сліди. Сусіди говорити будуть, що вони невинні, все так не забудуть, що вони діти злочинця, діти москаля, який вбивав українця…      
Україна страждає, все таки не здається грабіжникам московської орди. Українці душею і тілом захищають Україну, як матір єдину. Українці годі, що вони діти козацької слави. Вони знають, що другої такої батьківщини у світі НЕМАЄ. Тому на захист рідного краю стає український воїн, стають мужчини і жінки, хлопці і дівчата проти клятих ворогів. Буває, що гнів завмирає. Тоді всі вони моляться до Господа Бога, до наших святих, до Пречистої Діви Марії о мир в Україні, о перемогу над кремлівською сатаною… До молитов, до бою заохочують їх священики – капелани усіх професій, які в Україні. Моляться християни і мусульмани, і юдеї. В усіх одна ідея, щоб перемогти тих, які увійшли на нашу землю, щоб захопити її під своє крило… Їм це не вдасться. Не поможе їм ні путин, ні кирило. Наш народ з’єднує сила волі, віра в Бога і в перемогу. Народ наш вже більше тисячу років з Богом крокує в майбутнє. Тому БУДЬМО!  
Той, в кого хоч одна крапля української крові, хай молитвою, думками і добрим словом влітає нині, в час посту, на передодні весни під небо синє України залякане чорним димом ворожнечі завданої московським безбожником. Дим, віри нашого народу не зупинить. Вона, віра в свободу сильніша від лихоліття. Народ, який хоче жити вільним разом з вільними переможе.  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7911229133606 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …