Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 49415, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.59.195.118')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза шкіц

Хайп на мільйон лайків

© Аркадій Квітень, 22-03-2021
Айфон нав’язливо озвався забійним лейблом Motor Music. – Задовбав! – злісно гаркнув Самурай, і, знехотя, свайпанув пальцем по екрану. – Алло! Слухаю!
– Самур, ти лайкнув мій сьогоднішній відосик з даху вагона електрички? Нажаль Бегемота шваркнуло струмом так – одна чорна головешка залишилася, він навіть не зойкнув.
– Мені твій хайп по баттхерту! Глянь на мій стікер і дізлайка не потрібно!
– Пацик, не бикуй! В мене майже лям лайків, переглядів і крутих постів. Я пруся!
– Обережно на поворотах, Стілете!
– Кінчай шеймить, бухло я виграв. Бувай, Самурає!
Самурай знервовано відштовхнув айфон.
Величезна зелена жаба заздрості душила його самолюбиву душу.
– Ось я вам покажу справжній треш! – гримнув він на когось в порожнечу. В голові вирував справжній каламбур. У Самурая поволі вимальовувався сюжет чергового відосика, що мав за стреміти інет, де він стане крашем і повним піпяо для хайпстерів.
– Еврика! Нарешті, вийшовши зі стопору, зрадів Самурай визрілому забійному сюжету снаффа. Ейфорія від уявного відео штовхала його на крайності. Він, без вагання, набрав 003. Айфон відгукнувся тендітним жіночим голосом: «Швидка слухає! Що у вас трапилось!»
– Молодий хлопець помирає від ножового поранення! – без тіні хвилювання повідомив Самурай.
– «Ваша адреса?»
– Вулиця тупикова, дім 6, квартира 66, – «якийсь диявольський збіг цифр», – блискавкою промайнуло в голові, – «і чому я цього не помічав раніше?» А-а-а! Чому бувати, того не минути!
Самурай всівся на стільці перед камерою. Скуйовдив чуб. Зирнув у дзеркало. На нього витріщилося бліде, меланхолічне, типове обличчя довена.
Здалека почулося тривожне завивання сирени швидкої допомоги.
Час ікс настав.
Самурай зірвав з себе сорочку. Правицею стиснув величезний кухонний ніж. Лівою, без вагань, увімкнув камеру.
В під’їзді почувся квапливий тупіт ніг.
Одним стрімким рухом руки Самурай щосили полоснув себе ножем по животу…
Снафф у прямому ефірі завалив сайт під натиском лайків.            

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.49082684516907 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …